Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltekeny az exre? Ha megtudna...

Feltekeny az exre? Ha megtudnad hogy nagyon jo no volt a parod exe feltekeny lennel?

Figyelt kérdés
azt mondja hogy csunya volt ,de en lattam rolla fotokat es tenyleg jo no volt.ugy erzem en igazbol nem tetszem neki.hiszen volt no sokkal szebb volt.
2011. ápr. 6. 18:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
Akkor verd meg!:D
2011. ápr. 6. 18:04
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Én szinte minden szembejövő lányra féltékeny vagyok(nem mutatom ki..), pedig a páromnak állítólag én vagyok a tökéletes...

Önbizalomhiány miatt amúgy.. Hát nekem elég súlyos, de ez van..

2011. ápr. 6. 18:04
 3/19 anonim ***** válasza:
9%
Így jársz ha vájkálsz a múltjában.Megérdemled.
2011. ápr. 6. 18:05
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
És mégis veled van már, nem vele! Ez a lényeg, nem:)?
2011. ápr. 6. 18:05
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Az vagyok:) vagyis inkább irigy(nagyon jó teste van a hölgynek),de nyilván oka van,hogy ő az exe,én meg a felesége :D
2011. ápr. 6. 18:06
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Jólmondta az utolsó, már veled van, ha nem tetszenél neki vagy akármi, akkor nem lenne veled. Lehet hogy a csaj egy bombázó, de a belsőjét nem ismered, lehet tök buta, vagy bármi más. Ha a pasid szakított vele, akkor nagyon nincs félni valód, de akkorsem igazán ha a csaj szakított.
2011. ápr. 6. 18:06
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem lennék féltékeny az exre, minek? Ha veled van, akkor nincs amiért te a multján elmélkedj, azzal csak a saját agybajod gyűjtöd meg.
2011. ápr. 6. 18:08
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Ami kívül szép lehet belül rohad!

Szerinted a szépség minden?

2011. ápr. 6. 18:09
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

Bármilyen jó nő ő akkor is csak az ex. Ő a múlt, én vagyok a jelen. Valamiért nincsenek már együtt, miért kéne féltékenynek lennem.

Gondolom neked sem ő az első pasid.

2011. ápr. 6. 18:10
 10/19 anonim ***** válasza:

vmelyik előttem szóló jól mondta. ő lehet féltékeny rád. te a csaj vagy ő meg csak az exe.

gondolom vmi hisztis ribi, akit okkal dobott a csávó.

2011. ápr. 6. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!