Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltartási szerződést köthetek...

Eltartási szerződést köthetek e úgy öreg nénivel, bácsival, hogy nem tartok igényt ingatlanra, és nem szól örökre a szerződés?

Figyelt kérdés
Tönretettek itthon, egyetlen kiutam az lenne ha elmennék dolgozni és elköltöznék. De az egyetemből még hátra van nekem 2 évem, mindenképpen megakarom csinálni! De 2 évet NEM BÍROK KI itthon, már most úgy érzem hogy ha tavaly költöztem volna már az is késő lett volna! Arra gondoltam hogy kötök eltartási szerződést valakivel, egy idős nénivel vagy bácsival, erre a 2 évre. Ingyen lakásért cserébe mosok, főzök, takarítok rá, ellátom, gondoskodok róla, beszállok a kajába pénzzel (diákhitel) és ezért cserébe nyugodt az életem, nyugodtan tudok tanulni és élni. Mindezt addig amíg le nem diplomázok, utána keresek munkát és elköltözök. Van erre lehetőség? Ha igen, akkor hol keressek ilyen nénit vagy bácsit?
2009. febr. 28. 11:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
albérletért házimunkát, gondozást adnék idősebb néninek, bácsinak! Ezt add fel!
2009. febr. 28. 14:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon sok használható segítséget kaptam tőletek! Nem tudtam hogy ezt nem eltartási-szerződésnek nevezik, fogalmi zavarban voltam de mostmár értem!
2009. febr. 28. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Akkor talán nem kellene lepontozni azt aki normális választ ír neked a Te tudatlanságod miatt.
2009. febr. 28. 14:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Előttem szóló: SENKIT NEM PONTOZTAM LE! Soha nem foglalkoztam a pontozással, se le, se fel nem pontoztam még soha, így itt se! Nem tudom ki pontozta a kapott válaszokat, de nem én voltam! Minden válasz hasznos volt számomra, azért köszöntem meg, mert sokat segítettetek! A pontozásokhoz semmi közöm!
2009. febr. 28. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez jo otlet amit szeretnel, viszont ez nem eltartasi szerzodes. Kerdes, tudnal-e talalni ilyen idos embert, de keressel!

Nyaranta mit szoktal csinalni? Mert a 3 honapban kimehetsz kulfoldre dolgozni, azt felrerakod, es megvan a jovo evi penzed az egyetemre, az alberletre.

De, ha nagyon nincs penzed, szuleid nem segitenek, akkor halasszal 1 evet az egyetemen, es a nyari szunidovel egyutt igy mar 15 honapot tudnal kint dolgozni. Megerne, hiszen lenne penzed.

Nem godnoltal meg erre? Szerintem gondold meg, es vagjal bele, mert az idegeidet tonkreteszi teljesen a penztelenseg, nem lehet igy elni!

Kulfoldon tudsz tobbfele munkat is vallalni, hiszen csak ez lenne a dolgod, dolgozni, es sporolni.

Probald meg, en a helyedben minden nyaramat kint toltottem volna mar, es evet is halasztanek.

2009. márc. 1. 02:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretnék külföldön dolgozni, de nem tudom hogyan kezdjek bele! LEgszívsebben ilyen ottlakós gyermekfelügyeletet és takarítást vállalnék, ahol nem kell albit, rezsit fizetnem, kaja van, mégis dolgozok és kapok pénzt. Nem tudom hol kezdjek neki, annyi rosszat hallottam már!
2009. márc. 1. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!