22 éves szingli lány vagyok, kezdek bekattanni az egyedülléttől. Ti, akik szinglik vagytok, hogy viselitek?
Én is 22 éves vagyok, s már majdnem 3 éve egyedülálló vagyok.
Elég nehezen viselem, mert ahogy mondtad Te is (kérdező), hiányoznak azok a dolgok hogy valakit szerethessek,s hiányoznak azok a dolgok amiket csak párkapcsolatban tud átélni, megélni, érezni az ember!
Már nagyon hiányzik! :( de nem egyszerű...
Nekem már 21 éve nincs barátnőm, még soha sem volt, ez miatt torzult is a személyiségem valamennyire.
21f
:) Dehogy torzult!:)
Időben vagy.
Ha divatozasbol akarnal baratnőt, már lett volna, de nyilvan Te mély érzésű fiú vagy, és a mély kapcsolatok nem teremnek minden bokorban.
(35/L)
Én teljesen jól "viselem" a szingliséget. 27/N vagyok. Persze, ha találnék olyan férfit, aki megfog, megpróbálnám vele, nem utasítok el élből mindenkit. De nem keresek görcsösen pasit. Pár éve még így voltam vele, nem is alakultak jól ezek a kapcsolatok. Azóta, hogy lazábban veszem a dolgokat, sokkal jobban érzem magam.
Kérdező, ne legyél görcsös, az a lényeg. Ennyi idősen egyébként én is görcsöltem, azt éreztem, vénlány maradok (!). Ma sokkal fiatalabbnak érzem magam, mint akkor, mert már el tudtam engedni ezt a hülyeséget, hogy csakis párkapcsolatban lehet teljes életet élni.
És nem a kiábrándultság beszél belőlem, mert hogy a kutya se néz rám. Nem így van. Tetszem a férfiaknak, vannak flörtjeim, csak egyszerűen nem találkoztam még a "megfelelő" férfival. Addig is élem az életem, nem görcsölök.
Te se tény úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!