Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem engedné meg a szőke...

Anyám nem engedné meg a szőke hajat. Most fekete, de már unom. Tudom, hogy roncsolja a hajat, stb, de hogy győzzem meg? 17l

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 19:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Festett fekete a hajam. Úgy gondoltam, hogy miután kikopott a fekete a hajamból, aztán festeném be a hajam szőkére.
2011. ápr. 5. 07:40
 12/15 anonim ***** válasza:

21:52-nek.

Nem szívattam le a hajamat a festés előtt. Bár ahogy írta valaki nekem alapból előtte szőke volt a hajam szóval a feketét is ledobta eléggé. Amugy az E20 szerintem az egyik legjobb. Nagyon világosít a hajon. Barátnőim között is volt aki ezt használta és világosított nekik is a hajukon.

Nekem tényleg nem volt ezután rossz állapotban a hajam.

De viszont két éve leszívta a fodrász na az aztán tényleg tönkretette a hajam.

2011. ápr. 5. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:

13:15

De, leszivattad a hajad, mert amit rákentél, az nem festék, hanem szőkítőkrém. A szőkítőkrém egy olyan anyag ami egyszerre végzi el a felvilágosítást, és a színezést is.

Kérdező: a fekete festék nem fog úgy kikopni a hajadból, hogy aztán egy egyszerű festéssel fel lehessen világosítani.

2011. ápr. 5. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:

18:46

Annyira tisztában nem voltam/vagyok a dolgokkal. Én azt hittem a palette termékek krémhajfestékek. :)De mindenesetre ez nagyon jól szőkíti a hajat. :)

2011. ápr. 5. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm két alkalom után lett szőke. Először középbarna lett a haja majd HIDROGÉNSZŐKE. Igazából ténylleg megviselte a haját, DE Szerintem vágj bele. Mármint, inkább most találd meg a hajszíned, hogy mi áll jól...
2011. nov. 5. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!