Anyám nem engedné meg a szőke hajat. Most fekete, de már unom. Tudom, hogy roncsolja a hajat, stb, de hogy győzzem meg? 17l
21:52-nek.
Nem szívattam le a hajamat a festés előtt. Bár ahogy írta valaki nekem alapból előtte szőke volt a hajam szóval a feketét is ledobta eléggé. Amugy az E20 szerintem az egyik legjobb. Nagyon világosít a hajon. Barátnőim között is volt aki ezt használta és világosított nekik is a hajukon.
Nekem tényleg nem volt ezután rossz állapotban a hajam.
De viszont két éve leszívta a fodrász na az aztán tényleg tönkretette a hajam.
13:15
De, leszivattad a hajad, mert amit rákentél, az nem festék, hanem szőkítőkrém. A szőkítőkrém egy olyan anyag ami egyszerre végzi el a felvilágosítást, és a színezést is.
Kérdező: a fekete festék nem fog úgy kikopni a hajadból, hogy aztán egy egyszerű festéssel fel lehessen világosítani.
18:46
Annyira tisztában nem voltam/vagyok a dolgokkal. Én azt hittem a palette termékek krémhajfestékek. :)De mindenesetre ez nagyon jól szőkíti a hajat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!