Anyám nem engedné meg a szőke hajat. Most fekete, de már unom. Tudom, hogy roncsolja a hajat, stb, de hogy győzzem meg? 17l
Most festett a hajad, vagy az eredeti?
Ha festett, akkor nem értem, miért nem engedi, hiszen a szőke általában jobban tetszik az embereknek, és azt mondják barátságosabb külsőt ad.
Ha nem festett, akkor viszont tök jó, hogy 17 évesen még "természetes" vagy.
De akárhogy is van, nagyon nehéz lesz a feketéből szép szőkét varázsolni.
Sehogy. Feketéből szőkét csinálni egyrészt nagyon tönkreteszi a hajat, másrészt nagyon drága is és gondolom, neki kéne kifizetni.
Inkább növeszd le.
Hát figyelj, erről én is lebeszélnélek (mint fodrász). Ha festett fekete a hajad, akkor pláne nem, annyira megviselné a hajadat hogy letörne a francba, hidd el nekem. Nem tudom most milyen hosszú, de 10-20 sentinél hosszabb hajad nem maradna, arra mérget vehetsz. És ez nem fodrászfüggő, ebbe még a Hajas Lacinak is beletört anno a bicskája. Normális fodrász el se vállalja...
Ha nem festett, hanem eredeti, akkor meg lehet csinálni, de sokan bánták aztán, mert töredezett/szálkás lesz a hajad, ápolatlan hatást kelt. Ha nagyon változtatni akarsz, én egy szép rezes barnát ajánlanék, mostanában nagy divat, pl 6.43 (kellékesben keresd)
Ja és mindenképpen bízd fodrászra. És készülj fel, nem lesz két fillér...
21:14
Ennek a bűvészmutatványnak, amit a hajad végrehajtott, az a magyarázata, hogy már a fekete festés ELŐTT le volt szőkítve a hajad (ugyanis az nem festék, hanem szőkítőkrém). ezáltal a kutikula pikkelyei már nem zártak rendesen, és nem tartották a fekete színt olyan erősen, mint kéne nekik. Ezért tudtál megint szőke lenni ilyen "könnyen". Hát, ha tényleg jó állapotú a hajad, akkor te vagy az a bizonyos kivétel aki erősíti a szabályt, mert az összes embernek, akik ezzel szivatták a hajukat, iszonyat tönkre volt menve, alig lehetett nekik aztán másra megfesteni a hajukat, mert úgy dobálta ki magából a festéket mint a pinty, olyan volt mint a seprű... Én nem ajánlom hogy akárki is a hajára kenje, iszonyat kíméletlen cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!