Mi kell ahoz, hogy elkerüljek? (folyt. Lent)
Már nem bírom idegileg itthon. Anyám folyamatossan ver, apám mindíg ordibál velem, hugom, mamám utál. El szeretnék menni intézetbe vagy ami mégjobb nevelő szülőkhöz.
Ezt hogyan lehetne elérni?
Ui.: Nem kérek hülye válaszokat. Köszönöm.
"Tehát, hogy besétálok és tovább?"
Beszélgetni fogtok. Csak akkor tudnak használható tanácsot, megoldást adni, ha megismerik a problémát, a körülményeket, megtudják, ki mit szeretne, mivel lenne elégedett? Tehát először is készülj fel egy hosszú beszélgetésre!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Még egy-két kérdésem lenne:
-Mikor oda bemegyek akkor mit kell mondani? Miért jöttem?
-Miután beszéltek velem beszélni fognak annyámmal is?
-Ha elhelyeznének akkor milyen messze ettől a helytől?
-Ugyan abba a suliba járhatnék?
Szerintem nem a családsegítő a megoldás mert ha ilyen komoly a helyzet akkor ha megtudják otthon,h.segítséget kértél még tragédia is lehet a vége!Szerintem azonnali kiemelés kellene a családból!!!Leírok néhány telszámot.Késlekedés nélkül hívd!!!Bántalmazott gyerekek segélyvonala:06-80-505-101(18-22óráig hívható)
06-80-820-015(8-16óráig).Krízistelefon:06-80-205-520 .Ezek mind ingyenesen hívhatóak!Csak ma regisztráltam erre a veboldalra remélem még nem történt visszafordíthatatlan sérülésed!Ha tudod írd meg mi a fejlemény!Minden jót Neked!!!!!Nekem 4 gyerekem van de soha nem tudnék ilyen embertelen lenni velük!légyszíves hívd fel a segélyvonalak valamelyikét mihamarabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!