Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahoz, hogy elkerüljek?...

Mi kell ahoz, hogy elkerüljek? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Már nem bírom idegileg itthon. Anyám folyamatossan ver, apám mindíg ordibál velem, hugom, mamám utál. El szeretnék menni intézetbe vagy ami mégjobb nevelő szülőkhöz.

Ezt hogyan lehetne elérni?

Ui.: Nem kérek hülye válaszokat. Köszönöm.

2011. ápr. 4. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elpanaszolhatod a gyermekjólétiseknek
2011. ápr. 4. 16:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2011. ápr. 4. 16:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát, hogy besétálok és tovább?"

Beszélgetni fogtok. Csak akkor tudnak használható tanácsot, megoldást adni, ha megismerik a problémát, a körülményeket, megtudják, ki mit szeretne, mivel lenne elégedett? Tehát először is készülj fel egy hosszú beszélgetésre!

2011. ápr. 4. 16:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Még egy-két kérdésem lenne:

-Mikor oda bemegyek akkor mit kell mondani? Miért jöttem?

-Miután beszéltek velem beszélni fognak annyámmal is?

-Ha elhelyeznének akkor milyen messze ettől a helytől?

-Ugyan abba a suliba járhatnék?

2011. ápr. 4. 16:41
 15/21 anonim ***** válasza:
A gymámügynek kell szólnod de először kimennek hozzátok szétnézni családterápiára küldenek ha nem javul a helyzet először családtaghoz próbálnak elhelyezni nagyi, nagybácsi... ha ilyen nincs akkor kerülsz intézetbe ami azért nem olyan mint egy kollégium, ez esetben nem maradsz a mostani sulidban, szóval elég hoszadalmas folyamat. A verés nyomokról meg orvosi látlelet kéne mert 1-2 pofon miatt nem fognak tenni semmit.
2011. ápr. 4. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, azért biztos, hogy nem kerülsz el nevelőszülőkhöz. De mindenképpen menj családsegítőbe, olyan konzultáción fogtok részt venni, ahol az egész család jelen van. Meg lehet oldani ezt családon belül, ők is ezt fogják tanácsolni, és ebben próbálnak majd segíteni. Aztán, ha 18 lezsel, elmehetsz koleszba.
2011. ápr. 4. 21:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a családsegítő a megoldás mert ha ilyen komoly a helyzet akkor ha megtudják otthon,h.segítséget kértél még tragédia is lehet a vége!Szerintem azonnali kiemelés kellene a családból!!!Leírok néhány telszámot.Késlekedés nélkül hívd!!!Bántalmazott gyerekek segélyvonala:06-80-505-101(18-22óráig hívható)

06-80-820-015(8-16óráig).Krízistelefon:06-80-205-520 .Ezek mind ingyenesen hívhatóak!Csak ma regisztráltam erre a veboldalra remélem még nem történt visszafordíthatatlan sérülésed!Ha tudod írd meg mi a fejlemény!Minden jót Neked!!!!!Nekem 4 gyerekem van de soha nem tudnék ilyen embertelen lenni velük!légyszíves hívd fel a segélyvonalak valamelyikét mihamarabb! :)

2011. ápr. 6. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyébként a középső Lányom Gabriella pont annyi idős mint Te!Erre csak most döbbentem rá!Persze nálunk sem minden fenékig tejfel de ilyen a mai világ.Az ember megteszi amit tud,aztán a gyerek vagy értékeli vagy nem!Minden esetre vigyázz magadra!Üdv:Jolika
2011. ápr. 6. 22:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Bemész a család segítőkhöz vagy segítséget kérsz orvostól tanártól esetleg felkeresed a gyámügyet. Ne félj segítséget kérni egy felnőttől és őszintén beszélni a problémádról. Remélem sikerül kilábalnod ebből a helyzetből.
2011. ápr. 7. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen szülőknek nevezett állatokat csak agyon kéne lőni! Felháborító minek szül valaki gyereket csak azért hogy bánthassa. Undorító!
2011. ápr. 7. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!