Hogyan adagoljam be anyámnak, hogy el szeretnék menni a VOLT fesztiválra?
13 vagy 14 év után be lehet menni nagykorú nélkül is, és a VOLT nem az a tipikus drogfesztivál, mint a Sziget, és nem olyan discós, mint a Balaton Sound.
És mire VOLT lesz, addigra betöltöm a 16-ot.
És amúgy nem azt kérdeztem, hogy te el-e engednél, hanem azt, hogy mit mondjak anyámnak. :)
Jaj, nem tudom, hogy ki vagy te 50 éves, 77%-os aggódó anyuka, de hogy nem tudsz semmit a Volt-ról az fix. Ahogy a kérdező is mondta, a Volt nem egy drogfesztivál, kétszer voltam ott, egyszer még fiatalkorúként és nem adtak alkoholt! Ezen kívül drogot nem láttam, az emberek alig szemeteltek és alig láttam részeg, fetrengő embereket. És, ha legalább ötven 15 év alulit nem láttam, akkor egyet sem. Én, ha lenne gyerekem és kellőképpen megbíznék benne, akkor ez lenne az egyetlen fesztivál (a nagyok közül), amire elengedném őt.
A zene kifogásolhatatlan, nincsenek hülye Dj-k, mint a Balatonon, hanem Quimby meg Csík (lefogadom, hogy őket te is szereted) és az egésznek van valami saját, családias hangulata.
Az én kedvenc fesztiválom.
És idén a VOLT-on lesz a hivatalos EU soros elnökség záróbulija, szóval idén még jobban ügyelnek majd a rendre.
ha annyira szeretnél menni, akkor gondolom már elfilóztál azon, hogy mit is kéne mondanod.
te ismered anyudat, te tudod, h általában mivel lehet meggyőzni.
mondjuk én ennyi idősen max egy estére mehettem el bulizni, akkor sem az ország másik végébe, hanem a budapesti nagy éjszakába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!