Hogyan tudnám a szüleimet rávenni, hogy engedjenek el a
Sziget Fesztiválra, hogy egyetlen egy koncertet
megleshessek?
Hívd el őket :D Egyébként mennyi idős vagy ?
2010. ápr. 13. 18:05
2/13 Szesze válasza:
1. hány éves vagy?
2. Mi a nemed?
3. Milyen beállítottságúak a szüleid általában? Nagyon szigorúak, vagy meggyőzhetők?
4. Miért nem akarnak engedni?
2010. ápr. 13. 18:06
Milyen indokkal nem engednek?
2010. ápr. 13. 18:11
Én megkérdezném azt is, hogy milyen a szociális hátteretek. Csupán egy nap ezen a fesztiválon 12ezer Ft. Nem biztos, hogy a szüleid pont erre szeretnék elszórni.
2010. ápr. 13. 18:18
Hát ezt mi honnan tudjuk??? Bocs, nem szemétkedni akarok, csak semmit nem tudunk. azt sem, hogy milyenek a szüleid, hány éves vagy, a pénzed meglenne-e rá csak az áldásukat kell kérned vagy a pénzüket is. Egyáltalán miből gondolod, hogy egy sima"anyuci, el szeretnék menni a sziget fesztre egy koncert erejéig a legjobb barátaimmal" nem lenne elég?
kicsit fejtsd ki légyszi.
2010. ápr. 13. 19:04
iron maiden? hívd el őket, jöjjenek ők is, ezt nem szabadna kihagyni.. :D (ahogy IDÉN a metallicát, a megadeth-et és a motörheadet, és a deep purple-t se lenne szabad. de hát hogy a rákba legyek milliomos....)
2010. ápr. 13. 19:36
7/13 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok és voltam már egy Bécsi koncerten, ésa több hónapos győzködéssel, meggyőztem őket. A pénz nem lenne akadály. Azért nem engednének mert még kicsi vagyok, de muszáj lenne elmennem mert a bécsi koncerten is idősebb barátaimmal voltam és egész jól kijöttünk, nem történt semmi se. Nem dohányzom, nem iszok, bíznak bennem. Egyébként nagyon szeretem őket, csak hát rettenetesen féltenek.
Ha a pénz nem akadály, akkor kérd meg apukád, hogy kísérjen el. Az enyém legalábbis nagyon szeretne a szigetre kimenni, ahogy én is, de nincs rá pénz :( Amíg kicsi voltam (13-15 éves) vele voltam koncerteken, ami számomra is megnyugtató volt, mert pl. mikor nekem esett valami részeg csávó, seperc alatt elpenderítette - és sajnos ilyenek bármelyik koncerten könnyen megesnek.
21/L
2010. ápr. 13. 20:30
hol laksz? elkérjelek anyudtól?(feltéve ha maidenre mész,mert oda én is készülök :P) 16L
2010. ápr. 14. 09:31
Menj egy idősebb ismerősöddel, felnőttel, aki előtte elkérne a szüleidtől, és megígérné, hogy vigyáz Rád. baráti társaságodban, ismeretségi körödben csak van ilyen! Vagy kísérjen el valamelyik szülőd,hidd el, nem szégyen az,inkább úgy szokták nézni az emberek, hogy de jó fej anyukád/apukád van! ;)
2010. ápr. 17. 22:16
Kapcsolódó kérdések: