Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeverekedtem unokatesómmal....

Összeverekedtem unokatesómmal. Mit mondjak a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Nem akarom neki elmondani mert akkor csak izélni fog miatta. Látszik rajta is meg rajtam is de ő úgyse fog ide jönni. Van egy gyűrűje amivel elkapta a pofámat és látszik meg egy kicsit felszakadt a szemöldököm is. Ha van valami ötletetek akkor írjatok. Nem szoktam neki hazudni de ezt nem akarom neki elmondani.

28/F

2011. ápr. 3. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat mondjad el a feleségednek, ok-okozati összefüggésekkel együtt, és akkor hidd el meg fogja érteni. Még mindig jobb elmondani az igazat, mint hazudozni össze-vissza, mert ha ez kiderül, akkor azt fogja gondolni, hogy másban is hazug vagy, és az még rosszabb lesz. 29N
2011. ápr. 3. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfiak úgy verekszenek mint a szédült kamaszok erre most meg attól félsz mit szol a feleséged ha megtudja. Gondolkoztál volna azelőtt mielőtt az erődöket fitoktattátok volna mint valami bevadult állatok. Ha nem mondod el akkor rájön magától és rosszabb lesz. Ha verekedni tudtál akkor most tudj őszintének is lenni. Nem tudom mi volt a problémátok de ez a XXI. század itt az emberek nem ököllel oldják meg a problémáikat legalább is mifelénk biztos hogy nem.
2011. máj. 31. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi miatt verekedtetek össze ennyire? nem kell persze nekünk elmondanod, csak gondold át, hátha olyan dolog amit a feleséged talán meg tud érteni. Az őszinteségedet legalább értékelni fogja.
2011. máj. 31. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Az igazat.

Nem tudom, a feleséged milyen, de én tuti kiszedném belőled.

Ha elég nagyok vagytok a verekedéshez,akkor ahhoz is legyetek elég nagyok, hogy bevalljátok! :P

2011. máj. 31. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
azért, hogy kielégítőbb, segítőbb választ tudjak adni mondd el röviden, hogy mi miatt vagy minek kapcsán történt ez a verekedés közted és az unokatestvéred között
2011. máj. 31. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyanítom, azért nem akarod elmondani, mert a verekedés esetleg a feleségeddel kapcsolatban tört ki... Vagy nagyot tévedek?
2011. máj. 31. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!