Több mint 10 év után felbukkant, mit tegyek? Miről kéne beszélgetnem vele?
Sziasztok! Kezdeném legelőröl.
Van egy bátyám, akit nagyon szerettem, amíg ott nem hagyott a francba... Összevesztek apával, ő pedig lelépett, 11 éve nem láttam, nem hallottam felőle semmit. Akkor teljesen magaba zuhantam, teljesen depressziós voltam, hiszen a "példaképem", a nagybetűs Bátyám, akin mindig szeretettel csüngtem elment. Reggel elmentem suliba, délután el akartam újságolni a napomat, és csak az üres szobáját találtam. Ekkor voltam 6 éves.
Valahogyan, valakitől megszerezte az e-mail címemet, elkezdtünk beszélgetni, eddig oké. Elmeséltük, mi történt velünk az elmúlt 11 év alatt, eleinte naponta, majd hetente, végül néha írtunk egymásnak e-mailt. Erre írt egy olyan üzenetet, amiben leírta, hogy elege van ezekből a "sablon témákból", íkáljunk egymásnak normális dolgokat... Megsérteni nem akarom, mert ha a szüleimtől képes volt lelépni egy kis összeveszés miatt, akkor képes megszakítani velem is a kapcsolatot, ha nem tudok számára érdekes beszélgetőpartner lenni.
De... Olyan mostanra, mint egy idegen. Semmit nem tudok róla, nélküle nőttem fel, alig emlékszem rá.
Miről beszélgessek vele ? Ti mit tennétek ebben a helyzetben ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!