Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öt év után felbukkant a régi...

Öt év után felbukkant a régi barátnőm, és telefonon meg levélben is zaklat. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Együtt élek barátnőmmel, szeretem, ez a nő nem hiányzik az életemből.

Egykor nagyon jóban voltunk, békében váltunk el, de most szakított a barátjával, és most megtalált magának.

Tudja a tel.sz-mat, címemet, de ha a páromat is zaklatni fogja, csúnyán megverem!

2009. márc. 16. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan megválaszoltad a kérdésedet:)

De ne bántsd, mutasd be neki a párod, mondd el neki, mennyire szereted, tervezitek az eljegyzést, stb. Vegye észre magát!

2009. márc. 16. 21:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondd el neki,és kérd meg,hogy hagyjon békén.szép volt,de elmúlt.A barátnődnek is szólj,hogy nehogy meglepetés legyen.És ha nem hagy békén,cserélj telefonszámot.
2009. márc. 16. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi barátnődnek mindenképp mond el ha még nem tudja,hogy zaklat és te nem akarsz tőlle semmit.A régivel pedig ne foglalkozz.A leveleit egyenesen dobd ki,a telefont ne vedd fel,sms-re ne válaszolj.Elöbb-utobb észre kell magát vegye.
2009. márc. 16. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mit szeretne? Csak barátságot, vagy többet? Mert ha az előbbit, abból aztán egyikőtöknek se lenne baja. Ha az utóbbit, akkor pedig igazából azon múlik, hogy te hogy érzel, DE NŐT NEM VERSZ MEG! Biztos van olyan pasi, aki kivétel, de én még nem láttam olyan pasit, aki ha egyszer megütött egy nőt, ne tette volna meg más alkalommal is akár ugyanazzal akár más nővel.

Inkább szóban tisztázd vele a dolgot, ha nyomulni akar, ha meg csak barátságot, akkor pedig ne zárkózzatok el, még jól is jöhet.

2009. márc. 16. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Ha soha, de soha abszolut nem reagalsz se a levelre, se a telefonra, semmire akkor le fog kopni. Attol fugg milyen kitarto, de le fog kopni. Ne foglalkozz vele.

A baratnodnek mondd meg, hogy mi ujsag van.

2009. márc. 16. 21:40
 6/14 A kérdező kommentje:

A barátnőm tudja, így egy gonddal kevesebb, de ez a nő szerintem elmebeteg, ez soha nem fog lekopni, vagy csak akkor, ha már tönkretette a kapcsolatunkat.

Pontosan nem tudom mit jelent az a szó, hogy pszihopata, de ha valaki, hát ez a nő az. Esküszöm, félünk tőle!

2009. márc. 16. 21:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban nyugodj meg! Másodsorban pedig kezdd el a leépítését a régi barátnőnek. Cseréld le a mobilszámot (vagy ha tudod, akkor tiltsd le a hívását), ha van vezetékes telefonod, köttesd ki. Szólj a postásnak, hogy ettől és ettől a címzettől való levelet nem kívánod átvenni, a küldő költségére küldjék vissza (úgy tudom ilyet lehet). A barátnődre nagyon figyelj, nehogy bekattanjon a nő, és neki támadjon. Vegyél a barátnődnek gázspay-t, biztos, ami biztos. És ha lehet, akkor ne parkolj kint az autótokkal, mert ha bezizzen, még a végén össze-vissza firkálja. Az ajtókat mindig zárjátok be és egy idő után le fog szállni rólad. Kitartás! Nekem is volt ilyen, hogy a volt barátom nem hagyott békén. Nálam bejöttek ezek a megoldások. És még egyszer kitartás!
2009. márc. 17. 09:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
mi az , hogy pszichopata, nem kopik le és mivel zaklat?hát ilyen nincs!felveszed a telefont, megmondod neki , hogy vége, akkor is ha személyesen keres meg, ha pedig akkor sem tágít be lehet adni zaklatásért a rendorségre.
2009. márc. 17. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mit csinál? Ha csak megkeres, abban nincs semmi, attól az ember nem húzza fel magát, te meg nem írtál túl sokat, hogy el lehessen dönteni, hogy tényleg jogos-e az aggodalmad.
2009. márc. 17. 19:33
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

hát....besz@rok rajtatok!

mégis mit csinált az a szerencsétlen nő,hogy verni akarod?

hogy lett vége a kapcsolatotoknak?

nem lehet hogy ő szenved,és még mindig szeret Téged?

miért nem tudsz vele találkozni,és békésen elbeszélgetni,hisz valamikor szeretted,nem?

a hozzászólokkal sem értek egyet "gázspré" meg ilyenek

talán közveszélyes a hölgy? nevetségesek vagytok

ő is ember,gondolom egy érző ember.......

2009. márc. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!