Öt év után felbukkant a régi barátnőm, és telefonon meg levélben is zaklat. Mit csináljak vele?
Együtt élek barátnőmmel, szeretem, ez a nő nem hiányzik az életemből.
Egykor nagyon jóban voltunk, békében váltunk el, de most szakított a barátjával, és most megtalált magának.
Tudja a tel.sz-mat, címemet, de ha a páromat is zaklatni fogja, csúnyán megverem!
Konkrétan megválaszoltad a kérdésedet:)
De ne bántsd, mutasd be neki a párod, mondd el neki, mennyire szereted, tervezitek az eljegyzést, stb. Vegye észre magát!
Konkrétan mit szeretne? Csak barátságot, vagy többet? Mert ha az előbbit, abból aztán egyikőtöknek se lenne baja. Ha az utóbbit, akkor pedig igazából azon múlik, hogy te hogy érzel, DE NŐT NEM VERSZ MEG! Biztos van olyan pasi, aki kivétel, de én még nem láttam olyan pasit, aki ha egyszer megütött egy nőt, ne tette volna meg más alkalommal is akár ugyanazzal akár más nővel.
Inkább szóban tisztázd vele a dolgot, ha nyomulni akar, ha meg csak barátságot, akkor pedig ne zárkózzatok el, még jól is jöhet.
Ha soha, de soha abszolut nem reagalsz se a levelre, se a telefonra, semmire akkor le fog kopni. Attol fugg milyen kitarto, de le fog kopni. Ne foglalkozz vele.
A baratnodnek mondd meg, hogy mi ujsag van.
A barátnőm tudja, így egy gonddal kevesebb, de ez a nő szerintem elmebeteg, ez soha nem fog lekopni, vagy csak akkor, ha már tönkretette a kapcsolatunkat.
Pontosan nem tudom mit jelent az a szó, hogy pszihopata, de ha valaki, hát ez a nő az. Esküszöm, félünk tőle!
hát....besz@rok rajtatok!
mégis mit csinált az a szerencsétlen nő,hogy verni akarod?
hogy lett vége a kapcsolatotoknak?
nem lehet hogy ő szenved,és még mindig szeret Téged?
miért nem tudsz vele találkozni,és békésen elbeszélgetni,hisz valamikor szeretted,nem?
a hozzászólokkal sem értek egyet "gázspré" meg ilyenek
talán közveszélyes a hölgy? nevetségesek vagytok
ő is ember,gondolom egy érző ember.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!