Miért én vagyok a hibás ezért?
A lányunk 6 hós,de már a kórházban sem tudtam szoptatni,ezért tápszeres lett.
Anyától minden héten hallgathatom,hogy ezért én vagyok a hibás,mert nem ettem rendesen,mert az alakom fontosabb volt és ilyenek...
Szió!
Szerintem nem te vagy a hibás ha mindent megtettél a
szopizás érdekében!
Az én esetem:2008 májusában született meg az első kislányom,
félintenzíven ápolták,császáros volt,nem hozták szopizni 4 napig,utánna már nem is kellett neki a cici,hiába is erőltettem!
A második kislányom 2010 februárjában született szintén csaszival,de őt hozták szopizni ahogy lehett(mert nálunk nincs a baba az anyuka mellett műtét után)ő sem akart nagyon szopizni,pedig ővele még többet erőlködtem!
Amikor elvittem 1 hónapos státuszra akkor szinte semmit sem hízott a tejemtől!Így őt is elkezdtem tápozni!
Immár 2 kismucim babatápon nőtt fel!De semmi bajuk!
Próbáld meg anyukád bántását elengedni a füled mellett!
Én is így tettem!
a szoptatást tanulni kell, neked is, a gyereknek is.
tesom most szült, napokat szenvedtek az elején a szoptatással, neki sem volt teje, csak pár csepp előtej, csakhogy ő olvasta, minél többet szopizik a baba, annál jobban indul be a tejtermelés
de nagy harc volt, a baba hisztizett, a mellbimbóvédő az sokat segített, mert olyan mint a cumisüveg vége, aztán egyszercsak ment anélkül is
és egyre több a tej
először csak 30 millik jöttek, de ahogy nő a baba, egyre többet eszik, és egyre több tej lesz...
szóval, ha te megtetteél mindent és nem ment, akkor nem te vagy a hibás
a te lelkiismereteddel kell elszámolnod tulajdonképpen
Dehogy vagy te hibás! :)
Ne foglalkozz vele hogy mint mond anyud!
Drága!
Ne legyen emiatt bűntudatod,és ne okold magad.
Sok nőnél előfordul az ilyen!
Ne haragudj, de pont ezért nem kell az ilyen dolgokat elkotyognod, főleg a családnak ráadásul anyádnak...
Sajnos vannak ilyen szülők: szeretik verni a mellüket, és bizonygatni hogy ők jobbak voltak és lesznek is nálad. Ajánlom, hogy keress korosztálybeli anyukákat és inkább velük oszd meg ezeket a dolgokat. Nem viccelek, ha valami baja lesz a kicsinek anyád rögtön ezt fogja felhozni!
Nekem is hasonló anyám van, ráadásul ő nem elégszik meg azzal hogy elmondom neki, hanem még a szomszédnak is elmondja, mert hát valamiről kell beszélni. (persze magáról soha semmit nem mond)
Le kell sz*rni magasról, hogy ki mit mond, én biztosan nem hagynám, hogy belepofázzanak abba, hogy mivel etetem a gyerekemet, ha mégse venné észre magát, akkor megmutatnám neki, hogy merre van az ajtó!
Én is tápszeren nőttem fel, anyukámnak egyáltalán nem volt teje és semmi bajon nincsen, reméljük nálatok is minden rendben lesz! :)
a szoptatás elsősorban a gyerek érdekében történik
hihetetlen mennyire egok egyesek
a pszichológusok szerint sem mindegy hogy valakit szoptattak e vagy nem, kihat a lélektani fejlődésre, pontosabban nem tudom hogyan, ha vkit érdekel, utána jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!