Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismeretlen telefonos "zaklató"...

Ismeretlen telefonos "zaklató" ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Páromat hívogatja valaki ismeretlen számról,párom az ismeretleneket sosem veszi fel, ha nincsen hívószám kijelzés.Múltkor meguntam, és felvettem, de nem szólt bele senki, csak lecsapta.Gondolom, ha annyira életbevágót szeretett volna mondani bemutatkozik és elmondja kit keres.Azóta is hívogatja minden nap az ismeretlen,van, hogy többször is.Mit lehet tenni ilyen esetben?

T-mobilnál nem lehet kérni részletes számlát? Előfizetéses.

Vagy valahogy kideríteni ki lehet ez az idióta?Rendőrségen feljelentés, nem tudnak valamit tenni ez ellen?

Már nagyon unjuk.Mondtam páromnak, hogy legközelebb vegye csak fel,ne szóljon bele semmit és csak tegye le az asztalra, hagy menjen a pénze az illetőnek, majd megunja, ha sokat kell fizetnie.

2011. márc. 31. 23:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
váltson számot..
2011. ápr. 2. 14:00
 22/23 anonim válasza:

Sajnos a fentebb említett kérdésre nem tudom működő tanácsot én sem adni, ahogy az előttem kommentelők is csak tippelni tudtak.

DE! Mindenki figyelmébe ajánlanám a telemarketingesek ellen tett eddigi legmeggyőzőbb hadviselésem utolsó mozzanatát:

Épp interneteztem, közösségi oldalon ( Fb) szörföztem...telefon megszólal...XY vagyok ilyen és ilyen cég megbízásából telefonálok önnek, nyertem, átvehetem, nagy ajándék, bla bla bla....

A lényegi rész most következik: Én: - Hölgyem, megismételné kérem a nevét!

- Igen, XY-nak hívnak.

- Köszönöm. ( és amint kimondta a nevét már rá is kerestem a Facebookon...az első 2 találat egy nevetségesen idős és egy szintén túl fiatal "hölgy" volt...a 3. lesz az...

- Én: Szeret kerékpározni?

- Igen. De ez most hogy jön ide??

- Én: Szépek a gyerekei.

- Elnézést, de honnan tudja, hogy van gyerekem?

- Én: Hm...a XYZ Iskola jó választás volt "Péternek". [ Itt a gyermek nevét beírtam a gugliba..az iskolák a névsorokat 99%-ban weben is elérhetővé teszik.

- KI MAGA? (itt a hangja már eléggé rettegőre váltott..)

- Én: Majd ha eljön az ideje megtudod. ( Az eddigi mély dörmögősre változtatott hangom itt majdnem elcsuklott a röhögéstől..de folytattam és mikor csend volt a telefonban, akkor egy kis szuszogással, lihegéssel fűszereztem a pánikot szegény áldozatom örömére..)

- TUDNI AKAROM HONNAN TUDJA ?!!!!????!

- Én: Ahonnan te a telefonszámom.

- KI MAGA???

- Én: mindent tudok...( majd egy lihegés és leraktam..)

Ez 2 hónapja volt...azóta nem történt hívás! :) :) :) !!!!!!!!! + marha jól szórakoztam ! :D :D

2015. jan. 9. 13:33
 23/23 anonim válasza:

Igazából kicsit más jellegű a problémám, de ha valaki nem szeretné, hogy a NEBIH megbüntesse, akkor erre a telefonszámra figyeljen oda!!!

Mert, ha ezen hvják akkor lassan ellenőrzés várható!

+36704360418

0630704360418

Hátha valakinek segítek ezzel..

2017. nov. 22. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!