Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan nők akik boldogok...

Vannak olyan nők akik boldogok férfi nélkül is? Hogyan viszonyul hozzájuk a családjuk/a társadalom?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, hogy nekem már soha sem lesz senkim, és bár szeretném ha nem lennék magányos, de mégis úgy érzem hogy nagy esély van rá hogy nem lesz párom/férjem.

Igaz még fiatal vagyok (22 éves) és most tudom sokan felhőbörögnek, hogy ennyi idősen mit akarok még, ráérek 40 évesen ezen aggódni, de tényleg így érzem...

Annak aki mondjuk idősebb nálam, az hogyan éldegél férfi nélkül? Nem kap sok piszkálódást?

2011. márc. 31. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

anyósom is ilyen. igaz, neki már van gyereke, és volt pár férfi az életében.

de amióta a párom apjával szétmentek, azóta egyik férfi sem tudott nála olyan hatást elérni, hogy belemenjen egy kapcsolatba.

utazgat, dolgozik, barátokkal járkál, nagyon jól megvan a kis életével.

2011. ápr. 1. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha vannak barátok, nem kell feltétlenül egy férfi is. Ki írogatja azokat a hülyeségeket, hogy lejjebb kell tenni a mércét?! És választani egy olyat, aki nem is tetszik, v. nem szimpatikus, nincs közös érdeklődésünk és egy picit undorodom tőle?! Szép kilátások! Te talán örülnél, ha egy ilyen nővel élnél, aki ezért választott, mert lejjebb kellett sajnos tenni a mércét...
2011. ápr. 1. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Ma 00:28-as vagyok, és amit én írtam a "mércéről", az nem azt jelenti, hogy bárkinek is bármikor lejjebb kellene tennie a lécet. Ha az ember 40 évesen mondjuk gyereket szeretne, akkor megértem, ha már nem várakozik az igaz szerelemre, mert talán túl későn jön el. De én sem vagyok oda a gondolatért, hogy valaha olyan emberrel éljek, akit csak szükségmegoldásból választottam.
2011. ápr. 1. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:

ez a kiélés meg nem adok le a mércéből meg ráérek az igazira várni 40 éves koromig csak azért necces, mert nem sok olyan pasi van aki 40 éves nőtől akarja az első gyerekét.

Ugyanis nekik is van mércéjük, és ők sem adnak le belőle, úgy mint a kedves válaszoló.

2011. ápr. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!