Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi marad a melegeknek idős...

Mi marad a melegeknek idős korukra?

Figyelt kérdés

Ha a szépség és a fiatalság elmúlik, család sincs, akkor milyen öröme lehet egy meleg férfinak idősebb napraira?

A társadalom peremére szorul akivel senki nem foglalkozik?

Vagyis: Mi lesz velem 20-30 év múlva?

2011. márc. 31. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 20:34

Azértr a mondat utolsó két három szavát vitatnám, nem csak rajta múlik.

Vannak oylan " rokonok, családtagok" akiket jobb elfelejteni meg letagadni a létezésüket is.

2011. márc. 31. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nem vagyok meleg, de feltételezem én is megöregszem. Sajnos :( Gyereket nem akarok, férjem vagy párom lehet, ahogy párja a melegeknek is lehet.

Most akkor mi van?!

2011. márc. 31. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Mivel sokan nem "kedvelik" a melegeket,és így nagyon barátaik sincsenek ezért szerintem egyedül maradnak.Se családja se felesége...öregek otthona.De ez csak egy tipp,nekem nincs ilyen ismerősöm:)
2011. márc. 31. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, szerinted van ember a földön, aki biztosan tudja, mi vár rá idős korában? Én nőként úgy látom, hogy a meleg fiúk jóérzésű emberek, itt persze nem azokra a majomformákra gondolok. Szerintem rengeteg barátod lesz, ráadásul idős embereknél nem azzal szoktak foglalkozni, hogy aktív korában pl. nőcsábász volt, vagy éppen meleg, hanem azzal, hogy milyen ember. Ha Te egy kedves, idős bácsi leszel, szeretni fog a környezeted.
2011. márc. 31. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem értem, hogy a homoszexualitás hogyan zárja ki azt, hogy családod vagy párkapcsolatod legyen?

Vagy egyáltalán nem is akarsz ilyesmit? Az más. Tudod ki mint veti ágyát...

2011. márc. 31. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Érzésem szerint - bár nem vagyok érintett - nem feltétlenül kell kimutatni a homoszexuális irányultságot. Mivel ebben elég felvilágosulatlan még az emberiség. Ferde hajlamnak, betegségnek aposztrofálják és olyan megvetően beszélnek az ilyen emberekről, mintha tudatos ráhatással VÁLASZTOTTA volna irányultságát. Szendi Gábor nagyon jó cikket írt a témában homo homosexualis címmel. Érdemes ráguglizni.

Kérdező, szerintem Te döntöd el, hogy mekkora teret engedsz annak, amiről egyébként nem tehetsz. Ha comingoutolsz és nyílt meleg vagy, nehezebb dolgod lesz, ha csak egy bohém, magának való agglegény, úgy azért más a helyzet. És a melegség titkolása már csak azért sem bűn, mert a szexualitás egy nagyon intim magánügy. Heterók között is érdekes lenne, ha lenne anál-orál "klub" bizarrklub, fétisklub, BDSM klub stb. Klub szó alatt azt értem, hogy olyan csoportosulás, aki a szexuális irányultság, "hovatartozás" ürügyén szerveződik csoportba és különbözteti meg magát a többi embertől. Tehát vannak heterók, vannak "melegek" és ezek után mondjuk lennének a "franciázók" vagy mittudomén valamilyen spéci szex-szokású emberek. Ki a francra tartozik szélesebb körben, hogy az ágyban mit és kivel hogy csinál. És ez alapján megítélni valakit szintén elég felszínes dolog lenne. Úgyhogy légy inkább egy különc, mint egy "díszbu*i"...

2011. márc. 31. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki meleg nem biztos hogy nem lesz családja, és a világ tele van elfelejtet nagyszülökel mert a gyerek csak ünnepnapokon látogatja

az ember nem azért szül hogy a gyerek idős korában körülöte ugráljon.

2011. márc. 31. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!