Mi marad a melegeknek idős korukra?
Ha a szépség és a fiatalság elmúlik, család sincs, akkor milyen öröme lehet egy meleg férfinak idősebb napraira?
A társadalom peremére szorul akivel senki nem foglalkozik?
Vagyis: Mi lesz velem 20-30 év múlva?
Úgy érzem, most nagy vitát indítottál el.
Egyébként nem tudom, nekem már van családom melegként.
De amíg egy "szomszéd bácsi" aki a feleségével él esetleg tiszteletet és rokonszenvet kelt, addig egy öreg bácsi akiről annyit lehet tudni, hogy életében meleg volt inkább csak sajnálatot és undort kelt?
És ezt most a legnagyobb sajnálattal gondolom így őszintén. Mivel ismerem az emberek többségének a gondolkodásmódját.
Jaj de együgyű vagy, mi maradna szerinted?
Sörözés, horgászás, sátrazás meg a
nagy kártyapartik, akár vetkőzős is ;)
amúgy ne hidd, hoyg a család a minden, miylen gáz már amikor a járókeretes vénembert a saját unokája szivatja az meg nem bírja utolérni, hogy lecsapja.
Ez a család dolog engem is aggazstott egy ideig, bár én hetero vagyok, de mostanában már egyre kevésbé foglalkoztat.
Minek család, annak hogy aztán majd 15 évesen átbssza a fejemet a saját kölyköm, és a tilalmam ellenére sutyiba bagózzon meg füvezzen a haverokkal ahogy én is tettem ezt apámmal? Vagy ha lányom lesz akkor meg mégrosszabb, havonta összevérzi a fél házat meg még a kanok is rajzani fognak már hajnalban a verandán.
Attól még, hogy meleg valaki, van és lehet családja. Választhat párt, akivel leéli az életét.
Saját gyereke ugyan nem lehet, de annál aktívabb nagybácsi lehet.
A szakmájában ugyanúgy elismert lehet, mint egy hetero. Nagymamám 75 évesen is visszajár a régi munkahelyére segíteni a fiataloknak.
Egy melegnek a saját gyerek kivételével minden lehetőség adott, ami egy heteronak. Millió lehetőség van, egyet elvesztettél. Próbálj meg a maradékból találni néhányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!