Mennyire elítélendő dolog ha egy egyedülálló csaj lefekszik egy nős pasival?
Szerintem is nagyon elítélendő a nő és a pasi is.. mondhatni inkább szánalmasak, hogy ennyire szar alakok..
De vajon azon elgondolkodott valaki, hogy vajon miért keres a családapa máshol szexuális kielégülést? Szerintem itt hiába elsősorban a férfi, majd aztán a szerető a hibáztatható, de azért az a házasság sem lehet teljes, ha oda más beférkőzik...
Kedves Kérdező!
Nem tudhatom, hogy a barátnő az te vagy, vagy sem. De akárki is az, aki belemászik egy család életébe, és veszélyezteti azt, én annak csak azt kívánom, hogy kapja meg azt a férfit teljes valójában. És amikor ez megtörtént, legyen várandós, kiszolgáltatott helyzetben lévő, kisgyermekes, elfoglalt, nem tökéletes anyuka, akivel majd az a férfi akinek egykor nem tudott ellenálni, egy gyenge pillanatban, met olyan minden kapcsolatban van, (ilyenkor lép-ne be a felelősség, és a jellem)szóval, akivel majd ez a férfi bizony megteszi ugyanazt, amit ő okozott annak a másik asszonynak, és kisgyermeknek. Mert hidd el, a fagyi mindigy visszanyal...
Nem éri meg hidd el...illetve ha nem te, akkor a barátnőd.
"23 éves és 2 pasija volt eddig (akikkel párkapcsolata volt, laza kapcsolata soha senkivel). "
Íme az élő példa hogy egy olyan "nő" egy utolsó ótvar qrva, aki két pasival volt, és sok példát láttam már olyan nőkre akik vagy 20-30al voltak, de tisztességgel, becsülettel...
20:15 Kérdező:"Nagyon-nagyon tetszik neki a pasi, ez csak úgy kialakult náluk, csak úgy jött. "
hopp! Kedves Kérdező, megváltoztattad a kérdésed paramétereit, ez nem "csak szex"
De talán marad a véleményem.
nem itélkezem, csak sajnálandónak tartom
Mindkettő egy gerinctelen féreg,ugyanolyan megvetést érdemel a nő meg a férfi is.
De tapasztalataim szerint Isten tényleg nem ver bottal,és mindenki azt kapja vissza az élettől amit beleadott,majd pofáraesnek ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!