A barátnőm 15 évesen terhes és a gyámhatóság elveteti?
most már muszáj felelősségteljesen döntenetek, bármi is lesz az, de egy életért feleltek!
Véleményem szerint az ilyen szituációban a legjobb döntés, ha megszüli a lány a babát és örökbeadja szerető családnak.
én is anya vagyok, tisztában vagyok vele, hogy ez egy borzasztó nehéz döntés! De a körülményeket nézve, kevés az esély arra, hogy boldog családként tudjátok felnevelni a babátokat. sajnálom!
Köszönöm a válaszokat de most tegyünk pontot végére én kérdeztem és nem kritikát kértem.Kritizálni könnyű a másikat!Elmondom hogy ha vége lenne ennek kapcsolatnak a gyerek fontos marad nekem.Én nem a lányokat váltogatom mint sok férfi nekem elég egy ki szeret.Lényegre térve mindenki mond mindent pontos választ szeretnék.Az anyja neveli a barátnőmet és ő mellettünk áll.És a barátnőm akarta gyereket magától nem kényszerítettem és nem azért mert babázni akarna!!!!Amit elszeretnénk érni az az lenne hogy össze költözünk és a gyerek erre nem indok!kérdéseim:
1.Szeretném ha én lennék a gyerekem gyámja lehetséges?
2.Ha külön albérletben lakok és eltartanám őket hozzám költözhetnének?Persze össze is házasodnánk.
És az a barátnőm anyja mindenbe beleegyezik.
Lehetsz a gyermek gyámja,és ha a szülei megengedik akkor persze,hogy hozzád költözhet.
Egyébként nekem az egyik ismerősöm 17 évesen lett anyuka, a barátja akkor 19 volt. Feleségül ment a barátjához, ehhez persze kellett a szülei beleegyezése is, és ők is összeköltöztek albérletbe, azóta együtt nevelik a babájukat, aki már 3 éves múlt.
Kitartást nektek, és remélem boldogok lesztek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!