A barátnőm 15 évesen terhes és a gyámhatóság elveteti?
ti akarjátok megtartani? Akkor tartsátok meg.
A védelembe vétel nem akadályoz, hogy megtartsátok a babát. Rengeteg szakellátásban lévő 18 alatti lány is szül gyereket (sajnos)
Ez tipikusan az az eset, amikor a szülők hülyesége miatt a agyerek szív. A francnak kellett megdönteni azt a KISLÁNYT?
Nem jó válasz, hogy azért mert szereted.Ha szereted, tudsz várni.
Nem jó válasz, hogy azért mert felelősségteljesek vagytok.Nem vagytok azok.Qrvára nem vagytok.
És nem jó válasz, hogy azért mert ő is azt akarta.És akkor mi van? 15 évesen "játszanak" vele a hormonok, az nem azt jelenti, hogy nektek is játszadozni kell. És ha már ennyi eszetek volt, tudhattátok volna, hogy van óvszer, fogamzásgátló tabletta, pesszárium, mindenféle olyan dolog, amikről a nagy hévben megfeledkeztetek.
Nekem is van egy kérdésem (-->Miért voltatok ilyen hülyék?), ha erre válaszolsz, én is válaszolok a tiédre!
Védelembe van véve: ez azt jelenti, hogy a lány szüleinek a szülői jogait felfüggesztették, vagy megszüntették, ergo az mindegy, hogy ők mit akarnak, a gyámja dönt.
Az, hogy te 19 éves vagy, nem jelenti azt, hogy te leszel a születendő baba gyámja. Miután a szülőanya kiskorú, az ő törvényes képviselője lesz a gyerek gyámja, még teljes jogú apai elismerő nyilatkozatot sem tehetsz az ő beleegyezése nélkül.
A gyereket a lány beleegyezése nélkül nem vetethetik el, mert már elmúlt 14, de jobb döntés lenne, mint megtartani.Gyereknek, gyerek, nem egy felelősségteljes döntés.
OFF: Egy ekkora lány játszott volna inkább játékbabaával, mint faxal....
Nem értem, miért kell őket bántani. A kérdésére választ kért, nem azt, hogy piszkáljátok!Szerintem van nekik most elég bajuk, és nem arra kiváncsi(ak), hogy ki hogy tudja őket b...sztatni.
Kérdező!!
Ha a lány gyámja is bele egyezett, hogy megtartsátok a babát akkor azt senki nem veheti el tőletek.
Ki a gyámja a lánynak? Rokon, nagyszülő???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!