A barátnőm 15 évesen terhes és a gyámhatóság elveteti?
Lássuk csak.
1.Variáció: Abortusz. A kislánynak lehet jövője, tanulhat, dolgozhat, "élhet". Nem kell 15 évesen felnőnie, hogy aztán 30 évesen megbolonduljon és "élni" akarjon, a gyereket meg nyűgnek tekintse és jó esetben a nagyszülőre, rossz esetben meg az államra bízza.
2.Variáció: Megszüli a gyereket, akit segélyből próbál majd felnevelni, munkát nem talál, mert se iskolai végzettsége, se tapasztalata - na meg "negatívumnak" ott a gyerek. Apuka előbb utóbb lelép, mert nem hinnném, hogy egy 19 éves fiúnak élete álma ennyi idősen apává válni.
Ja, vállalja be az abortuszt, hogy esetleg soha többé ne lehessen gyereke, és mindig arra gondoljon, hogy ott lehetne vele, mekkora lenne már, hogy nézne most ki, stb.
Neki estek, hogy 15 évesen minek szexel, meg még gyerek... közben az átlag életkor kb ennyi, mikor az ember elkezdi ezeket a dolgokat (csak a sok álszent játssza az eszét, hogy áh, 20 éves kora előtt nem, meg csak házasságban... a nagy lóf*szt...)
Nehéz lesz, az biztos, de ha a fiú szülei segítenek, márpedig úgy vettem ki a leírásból, akkor nem megoldhatatlan. És nem kéne így letámadni őket, ha a lány védelembe van véve, el lehet képzelni, milyen szülei lehetnek, és milyen felvilágosítást kaphatott bármiről is, szóval a "butaságáról", "felelőtlenségéről" nem Ő tehet, ha sz*r volt a családi háttér...
OFF: 19 évesen közösülni 14 éven felüli személlyel NEM ütközik semmilyen törvénybe. Múltkor volt egy kérdés, és linkeltek erről, hogy Magyarországon hogy vannak ezek a dolgok, és az adott eset teljesen legális kategória.
(Nem voltam egész 15 az első alkalomnál, a barátom akkor 18 volt. Viszont a fiatal korom ellenére felelősségteljes voltam, gondolkodtam, nem csúszott be semmilyen nem kívánt dolog, ezt most csak azért írom le, mert azt hiszik sokan, hogy minden 14-15 éves felelőtlen... Nem feltétlenül. 20 évesen estem teherbe, TERVEZETTEN, 6 éves kapcsolatból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!