Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen most és milyen lenne...

Milyen most és milyen lenne akkor az életed, ha egy fontos döntéskor a rosszabbik döntést választottad volna? (Esetleg, ha akkor a rosszat választottad, akkor milyen lenne, ha a jó mellett döntöttél volna? )

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy mindenben a rosszabbat választottam. Nem mintha annyi lehetőségem lett volna.
2011. márc. 29. 21:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálam eléggé kétesélyes.

Ha azt az utat választom amiért annyit küzdöttem és akartam tanulni, de a családom ellenezte akkor most karrierista lennék, lehet szép vagyonnal, egzisztenciával stb.

De a családom betört...szimpla háziasszony vagyok, közepes állással, középosztály. Viszont! van egy gyönyörű, okos és felettébb hisztis :) kislányom.

Ha visszamennék az időben akkor biztos a két jót összeraknám :) De hát ezen már kár bánkódni.

2011. márc. 29. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Aki lepontozta a válaszom, az meg nem százas :D

2011. márc. 29. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha nem megyek fel egy netes oldalra szerep játszani, akkor sosem ismerem meg a párom, vagy ha nem azt a "klánt" választom. Sosem találkoztunk volna a valóságban, mert olyan messze laktunk egymástól és olyan mások voltak még akkor a terveink.

Akkor most nem lennénk 4 éve együtt és nem élnénk együtt 1,5 hónapja.

Talán nem is érezném ennyire szerencsésnek magam :)

2011. márc. 29. 23:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajaj...

3x mentem férjhez, 3x váltam. Most akkor melyik volt a jó és melyik a rossz? :-)

Szerintem az életben mindig az éppen megvalósítható lehetőségeinket választjuk. Sokszor két rossz közül a kevésbé rosszat. Én időnként azt mondom, hogy tán egyszer sem kellett volna férjhez mennem. Erre mondják mások, hogy ne mondjak ilyet, mert akkor nem lenne két ilyen gyönyörű gyerekem, akiket imádok. Erre én azt mondom, hogy akkor nem is ismerném őket, így nem is imádnám, és nem is tudnának hiányozni sem. Ilyenformán tehát semmi értelme sincs a feltevéseknek. Főként, mert meglehet, most azt bánnám...

Szerintem a kiindulási pont a jelen. Az origo a mostani pillanat. Innen kell építkezni. Minek keresel magadnak a meglévő gondokhoz újat azzal, hogy azon elmélkedsz, mi lett volna ha...?

2011. márc. 29. 23:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem, bármikor bármit válaszottam volna, akkor is boldog lennék néhány apró boldogtalannal pillanattal. Úgy emlékszem, akkor is boldog voltam, amikor más már öngyilkos lett volna, szóval ez felfogás kérdése is. Tudni kell mindennek a jó oldalát meglátni. Én is 3x mentem férjhez, de csak 2x váltam. :)
2011. márc. 30. 08:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nem töprengek a múlton,csak néha elgondolkozom,hogy mennyivel másképpen (jobban/rosszabban) is alakulhatott volna az életem.
2011. márc. 30. 17:30
 18/19 sippara ***** válasza:

Régi kérdés, de válaszolok, mert tetszik :)

Kő gazdag lennék, de boldogtalan. Most 108ezer nettóért gürcölök, anyagilag eszméletlen rosszul állunk, de boldogabb vagyok, mint valaha :)

2012. aug. 3. 23:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Örülök,hogy boldog vagy:) A pénz tényleg nem boldogít,csak könnyebbé teszi az életed egy bizonyos mértékig.
2012. szept. 3. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!