Megcsalaskor tenyleg minden a non mulik?
Szerintem sok múlik a nőn is, én pl az első férjemmel jártam úgy, hogy, szülés után nem voltam sem kedves, sem házias(mindig fáradt voltam) nem szexeltem szülés után még fél év múlva se, egyszerűen a libidóm a béka feneke alatt volt, elhagytam magam, trampli lett az addig tip-top felesége, híztam is sokat és eszembe se jutott lefogyni és semmi más nem érdekelt csak a gyerek. Meg is lett a következménye, igaz én mondtam neki, hogy keressen mást , hát ő keresett is:) én meg elváltam, aztán észbe kaptam, lefogytam, változtattam sok dolgon és ismét összejöttünk, újra összeházasodtunk:)) majd ismét terhes lettem de már nem követtem el azokat a hibákat, tanultam belőle, azóta eltelt tíz év és boldogan élünk:) tehát igen, múlhat a nőn is!!! Van erre egy vers, a férjem dugta az orrom alá még régen:
Aki szeret, annak varrd fel a szakadt gombját , mert könnyen
meglehet, hogy felvarrja más.
Aki szeret , annak hallgasd meg baját, gondját, mert könnyen
meglehet, hogy meghallgatja más.
Aki szeret, azzal sose légy morc, goromba, mert könnyen meglehet,
hogy rámosolyog más.
Aki szeret, szeresd, s öleld meg naponta, mert könnyen meglehet,
hogy megöleli más.
És akkor hidd el! - nem ő a hibás!
Én nő vagyok, és lehet, hogy ez is közrejátszik a dologban, de szerintem nem csak a nőn múlik. Ha meg is adok a férjemnek mindent, (márpedig nem adok meg neki mindet) és meg AKAR csalni, úgyis megteszi. Szóval ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mit csinálsz. :)))
Más nézőpont szerint, a pasik viszont alapvetően lusták. Amig mindent megkapnak 1 helyen, nem fognak máshova menni. :))
De ez szerintem nem minden pasira igaz. Nem csak 1 fajta pasi van, mint ahogy nem csak 1 fajta nő.
Van olyan is, aki soha nem csalna meg, akkor sem, ha puskával kergeted a másik karjaiba. Az olyan pasinak minden mindegy, nem jelent kihivást a magam mellett tartása.
És persze olyan is van, akinél bárhogy teperek, soha nem lesz hűséges, mert hajtja a vadászösztöne. Na, az ilyen pasi kihivást jelent, de nem tetszene a folytonos kudarcélmény, viszont egy darabig jó lenne vele. (Hosszútávon semmiképp sem.)
És van olyan, is, aki azért megnézi a másik nemet, de meg lehet tartani. :)))
Kicsit, elkalandoztam, de a kérdésre a válaszom: Nem, abszolút nem csak a nőn múlik. Nagymértékben az adott férfin, hogy igen mond-e egy kóbor pásztorórára, vagy gerincesen nemet.
1. nincs olyan, hogy valaki mindig mindent megkap. igy egy párkapcsolatban sincs olyan, hogy mindig mindent megkapunk benne. ezért ez az indok hülyeség.
2. a hűség döntés kérdése. ha valaki nem érzi jól magát egy kapcsolatban, akkor a) beszélje meg a partnerével b) döntse el, hogy neki ez mennyire fontos c) ha annyira fontos, akkor szakítson és ne csalja meg a másikat.
3. a nők n em cselédek, vagy szexrabszolgák! miért kéne nekem minden xart megtennem a partneremért? miért nem ő a hibás, hogyha olyasmit akar, ami nekem már nem fér bele? légyen szó xaros gatyák mosásáról, vagy anális szexről!
ennél undorítóbb kifogás és a felelősség áthárítása nem is létezik!
(10:58 köszönet, hogy megosztottad! JÓ!)
kérdező:
van egy furcsa betegség -főleg a férfiakat éri:
úgy nevezném: újneurózis
Szereti a párját és mégis. Mint nő, nem tudom megérteni.
Miért lesz "unalmas" egy másik ember, mikor?
Mert én nem unom meg a másik embert, akit szeretek, soha!
ajánlott (szak)irodalom
(ahol a főhős mindig megcsalja az egetlen lényt, akit szeret, valahol maga számára is rejtély, miért?):
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!