Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tudja a szemetek...

A párotok tudja a szemetek színét?

Figyelt kérdés

3 év után kiderült, hogy a páromnak fogalma sincs róla, hogy kék a szemem. Megkérdeznétek a párotokat arról, milyen színű a szemetek és ideírnátok, hogy tudta-e? Úgy kérdezzétek meg, hogy ne tudjon lesni. (Telefonon, sötétben...)

Én azt hiszem, nem szeret engem nőként. Tök jó a kapcsolatunk, állandóan szexelni akar, de a külsőmet sose dícséri, inkább hallgat.

És most ez is...

2011. márc. 29. 10:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Leírásod alapján édesanyád nem tévedett.

de tévedett,mert a barna részt csak nagyon közelről látni,fél méterről már zöld az egész

(páromon kivül szerintem még senkinek nem tűnt fel hogy nagyonközelről nézve a belső része barnából indul ki

de kérdésre: ha ezen múlik a kapcsolatototk,dobd ki...nekem nem abban nyilvánul meg a szerelme hogy tudja milyen szine van a szememnek,vagy hogy van-e anyajegy a bal bokámon...

2011. márc. 29. 19:31
 32/38 anonim ***** válasza:
Na jó, odáig sem értettem, hogy miért akkora baj, hogy nem tudja, de hogy ha egy rokon (anyukád) nem tudja, az nem baj, de ha a párod nem tudja az baj.... Ez a logika nekem túl magas Oo
2011. márc. 29. 19:39
 33/38 A kérdező kommentje:

Az anyjával ritkán szemez az ember, a szerelmével azért előfordul az ilyesmi...Ennyi.

Az a férfi, aki nem szereti nézni a párját, az nem szerelmes.

Ennyi.

2011. márc. 29. 19:46
 34/38 anonim ***** válasza:

mi az, hogy nem szemezik az anya a gyerekkel????

Melyik anya az aki nem tudja milyen szinü a gyereke szeme..?

inkàbb annak kéne elàsnia.

Krdezö én azt mondom, hogy mindenkinek eljön az idöszak, hogy hopp nem is tudom milyen szeme van a szerelmemnek.

Neki is eljött volna késöbb.elöbb-utóbb

2011. márc. 29. 19:50
 35/38 A kérdező kommentje:
Van egy régi szerelmem, kb. 10 éve nem láttam. De még most is pontosan tudom, hogy kék szeme van. Magam előtt látom élesen. Volt egy élettársam, akit nem szerettem szerelemmel. Az ő szemét csak tippelni tudom. De nem emlékszem rá, pedig hetente 2-szer ma is felkeres a munkahelyemen.
2011. márc. 29. 20:40
 36/38 anonim ***** válasza:
vannak màs emberek is.. na csak azt nézd hogy "szerinted ez szerinted az Te így Te úgy..."
2011. márc. 30. 15:10
 37/38 anonim ***** válasza:
Hát figyelj...az én barátnőmnek kék szeme van...nekem meg a kéken kívül már minden színt mondtak rá, alapból barna a szemem mint anyámnak, de erős villanyfénynél sárgás, erős napfénynél meg szürke, zöld pólóban meg zöldesbarnás, apámnak világoskék szeme van...lehet kicsit bekavart...mindkét szülőmnek generációkon keresztül öröklődik,úgy hogy anyáméknak csak barna szeme van,hiába kék az apja szeme, az anyjáét örökölte mindenki,apáméknál ugyanez van csak a kék szemmel, nálam és nővéreimnél meg összecsapott a két gén...ez lett az eredménye
2011. ápr. 26. 23:18
 38/38 A kérdező kommentje:
Az én szemem olyan kék, mint az ég. Nem lehet összekeverni semmilyen más színnel.
2011. jún. 22. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!