A párotok tudja a szemetek színét?
3 év után kiderült, hogy a páromnak fogalma sincs róla, hogy kék a szemem. Megkérdeznétek a párotokat arról, milyen színű a szemetek és ideírnátok, hogy tudta-e? Úgy kérdezzétek meg, hogy ne tudjon lesni. (Telefonon, sötétben...)
Én azt hiszem, nem szeret engem nőként. Tök jó a kapcsolatunk, állandóan szexelni akar, de a külsőmet sose dícséri, inkább hallgat.
És most ez is...
Lehet, hogy az egész félreértés. Nekem pl. kék szemem van, a párom pedig szürkének látja, de van olyan ismerősöm, aki szerint zöldes :D Szóval felfogás kérdése is, hogy ki, milyen színűnek tartja. Mert a barna egyértelmű, de a kék(es)re meg annyifélét hallottam már...abban a szilárd tudatban nőttem fel, hogy kék a szemem, a családom is mindig ezt hangoztatta (pedig valóban nem az a nagyon kék), így nekem is fura volt, mikor először leszürkézték, azóta meg voltam már a barnán kívül minden.
Úgyhogy simán lehet,hogy félreértés az egész. Beszéljétek meg.
Hogy ő mit mond?
Ezek után kimásztam az ágyból és szó nélkül átmentem egy másik szobába aludni a kutyámmal. Erre utánam rohant, mert azt hitte rosszul vagyok. Mondtam neki, hogy feküdjön azzal, akinek tudja a szemszínét. Erre azt mondta, hogy beteg vagyok és faképnél hagyott.
Tudja a szemem színét, és én is az övét, bár az nehézkes, mert az övé színváltó. Tehát konkrétan nem tudom mindig, de azt igen, hogy a zöld, barna és szürke között változik, de befolyásolja a fény, a kedve, hogy fáradt-e, szóval elég sok minden. :)
5 és fél éve vagyunk együtt.
Nekem is elég furcsa, hogy 3 év után nem tudja a szemed színét.
Mi 4 éve vagyunk együtt, első pillanattól fogva tudjuk egymás szemszínét.
Az övé tiszta világoskék, az enyém pedig zöldeskék (de van benne szürke és ilyen aranyszínű "szálak" is).
21/N (és 29/F)
Ejha, az azért szép... még az én párom is tudja a szemem színét, pedig az nem egyszerű :D
Olyan jól összejött, hogy a pupillám körül barna, onnan szép fokozatosan kékre vált, a szélénél pedig már zöldesszürke... egyszóval anyukám, apukám, nagyanyám szeme jól elkeveredett benne :D
De az én párom így végig is tudja mondani :)
Az én barátom is tudja milyen színű a szemem. Néha elhangoztatja hogy olyan mintha elbújt kráterek lennének benne neon lámpákkal megvílágítva. stb :D
Dicsér engem sokat.. Sok fiú nem annyira figyelmetlen.Az enyém legalábbis nem az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!