Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tudja a szemetek...

A párotok tudja a szemetek színét?

Figyelt kérdés

3 év után kiderült, hogy a páromnak fogalma sincs róla, hogy kék a szemem. Megkérdeznétek a párotokat arról, milyen színű a szemetek és ideírnátok, hogy tudta-e? Úgy kérdezzétek meg, hogy ne tudjon lesni. (Telefonon, sötétben...)

Én azt hiszem, nem szeret engem nőként. Tök jó a kapcsolatunk, állandóan szexelni akar, de a külsőmet sose dícséri, inkább hallgat.

És most ez is...

2011. márc. 29. 10:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Tudja.

Én is az övét, sötétbarna, már majdnem fekete.

2011. márc. 29. 10:54
 22/38 A kérdező kommentje:

Szerintem ha valaki igazán szerelmes, vagy legalábbis az elején az volt, akkor ismeri a párja minden porcikáját.

Ő azt hitte, barna a szemem, mivel barna hajam van. Ez nem simán félrenézés, ez olyan nagyfokú figyelmetlenség, ami azt mutatja, hogy már elértünk arra a pontra, hogy az se tűnne fel neki, ha lilára festetném a hajam.

Nem tartozom azon nők közé, akik egy életen át hazudnak maguknak. Csak az a baj, hogy nem vallja be hogy nem szeret, így meg nem tudok szakítani.

2011. márc. 29. 10:54
 23/38 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező!

Én igazat adok neked. Ne foglalkozz azzal, aki azt mondja, hogy ezen normális nő nem sértődik meg.

Tényleg gáz, hogy nem tudja milyen színű a szemed. Ráadásul a kék elég feltűnő, és nem lehet a barnával összekeverni. Itt az ideje, hogy beszélj vele ezekről. De ha már tényleg itt tartotok, akkor szerintem szakítás lesz a vége.

2011. márc. 29. 11:16
 24/38 anonim ***** válasza:
43%
Akkor szakíts vele. Legalább lesz kin röhögni, hogy milyen f@szságokért képesek vagyunk szakítani, mi nők.
2011. márc. 29. 11:31
 25/38 anonim ***** válasza:
Igazad van,nekem is nagyon rosszul esne,ha nem tudná milyen színű a szemem.Most biztos hogy tudja,mert mondja is sokszor,főleg mikor olyan "füstösre"festem ki,hogy nagyon tutajos a szemem,és hogy reméli hogy a gyerekünk,majd örökli.Enyém sötét szürkéskék,övé sötét barna.Azt viszont nem tudom,hogy a kapcsolatunk elején tudhatta e,14 éve vagyunk együtt.
2011. márc. 29. 11:41
 26/38 anonim ***** válasza:
A volt páromnak szép barna szemei voltak. Nekem zöldesbarna van és mondta is anno, hogy nekem ilyen és ilyen színű szemem van. Mármint hogy hogy helyezkedik el benne a zöld és a barna.. :D Azért az fura, hogy nem tudja a tiedét a párod. :-S De ez legyen a legkisebb gond szerintem, persze engem is idegesítene a dolog, egy idő után viszont túltenném magam ezen. :-)
2011. márc. 29. 13:04
 27/38 anonim ***** válasza:
Természetesen tudja.
2011. márc. 29. 15:24
 28/38 anonim ***** válasza:

Én nőként sosem tudom megjegyezni az emberek szemének színét. Emlékszem egyszer valamiért eszembe jutott, hogy hoppá, én nem tudom milyen színű a párom szeme... Oo

Most sem tudom milyen volt azé, akivel 5 évig éltem együtt. Azt hiszem barna :)

De azt kivételesen tudom, hogy a szívszerelmemé milyen, de csak mert direkt külön megnéztem és megfigyeltem, hogy emlékezzek rá :)

Megkérdeznem most nincs kitől, hogy tudja-e milyen az enyém.

2011. márc. 29. 16:12
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Tudja...még azt is hogy bejjebb világosbarna és kifele olajzöldre vált...

de felhivtam anyám,ő nem tudta megmondani,barnát tippelt...végülis csak 23 éve vagyok egyszem lánya...

most tagadjam ki a saját anyám?

2011. márc. 29. 18:32
 30/38 A kérdező kommentje:

Leírásod alapján édesanyád nem tévedett.

Ha azt mondta volna, zöld, nem sértődök meg, mert valóban zöldeskéknek tűnik bizonyos fényben. De hogy barnának gondolja...

Én úgy gondolom, hogy másként nézünk a gyerekünkre, mint a szerelmünkre vagy az anyánkra. Számomra nem olyan meglepő, ha egy rokon nem tudja a szemszínem, mint ha az az ember nem tudja, aki állítólag a szerelmem.

2011. márc. 29. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!