A párotok tudja a szemetek színét?
3 év után kiderült, hogy a páromnak fogalma sincs róla, hogy kék a szemem. Megkérdeznétek a párotokat arról, milyen színű a szemetek és ideírnátok, hogy tudta-e? Úgy kérdezzétek meg, hogy ne tudjon lesni. (Telefonon, sötétben...)
Én azt hiszem, nem szeret engem nőként. Tök jó a kapcsolatunk, állandóan szexelni akar, de a külsőmet sose dícséri, inkább hallgat.
És most ez is...
Tudja.
Én is az övét, sötétbarna, már majdnem fekete.
Szerintem ha valaki igazán szerelmes, vagy legalábbis az elején az volt, akkor ismeri a párja minden porcikáját.
Ő azt hitte, barna a szemem, mivel barna hajam van. Ez nem simán félrenézés, ez olyan nagyfokú figyelmetlenség, ami azt mutatja, hogy már elértünk arra a pontra, hogy az se tűnne fel neki, ha lilára festetném a hajam.
Nem tartozom azon nők közé, akik egy életen át hazudnak maguknak. Csak az a baj, hogy nem vallja be hogy nem szeret, így meg nem tudok szakítani.
Kérdező!
Én igazat adok neked. Ne foglalkozz azzal, aki azt mondja, hogy ezen normális nő nem sértődik meg.
Tényleg gáz, hogy nem tudja milyen színű a szemed. Ráadásul a kék elég feltűnő, és nem lehet a barnával összekeverni. Itt az ideje, hogy beszélj vele ezekről. De ha már tényleg itt tartotok, akkor szerintem szakítás lesz a vége.
Én nőként sosem tudom megjegyezni az emberek szemének színét. Emlékszem egyszer valamiért eszembe jutott, hogy hoppá, én nem tudom milyen színű a párom szeme... Oo
Most sem tudom milyen volt azé, akivel 5 évig éltem együtt. Azt hiszem barna :)
De azt kivételesen tudom, hogy a szívszerelmemé milyen, de csak mert direkt külön megnéztem és megfigyeltem, hogy emlékezzek rá :)
Megkérdeznem most nincs kitől, hogy tudja-e milyen az enyém.
Tudja...még azt is hogy bejjebb világosbarna és kifele olajzöldre vált...
de felhivtam anyám,ő nem tudta megmondani,barnát tippelt...végülis csak 23 éve vagyok egyszem lánya...
most tagadjam ki a saját anyám?
Leírásod alapján édesanyád nem tévedett.
Ha azt mondta volna, zöld, nem sértődök meg, mert valóban zöldeskéknek tűnik bizonyos fényben. De hogy barnának gondolja...
Én úgy gondolom, hogy másként nézünk a gyerekünkre, mint a szerelmünkre vagy az anyánkra. Számomra nem olyan meglepő, ha egy rokon nem tudja a szemszínem, mint ha az az ember nem tudja, aki állítólag a szerelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!