Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gimiben köttethetnek életre...

A gimiben köttethetnek életre szóló barátságok?

Figyelt kérdés

Én az osztályomban sok emberrel jóban vagyok, meg más osztályokból is, de olyan felszínes az összes. Egyik nap legjobb barátnőnek nevezzük egymást, másik nap le se szarjuk a másikat..ez a barátság? Nem. Mindig mennek a kavarások, meg a sértődések, meg 1 pillanat alatt csalódhatunk a másikban, aztán többet nem beszélünk. Egyszerűen nem lehet számítani a "barátaimra". Ha 1 hétig nem megyek suliba, meg sem kérdezik, hogy mi van velem, holott én már akkor rögtön írok egy sms-t valamelyiküknek, ha egy napig nem jön. Másik dolog meg ez a virtuális világ..mindig az a kifogás, hogy "mert nem jutottam géphez", "bocs, hogy nem kerestelek, nem voltam facebookon" stb. Tényleg ennyiből állna egy barátság? Hogy azért nem keresem a másikat, mert nem jött be a facebook? Én már nem tudom, mi legyen, de olyan egyedül érzem magam ezek miatt. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy gimiben tényleg nem köttetnek életre szóló örök barátságok?

17L

2011. márc. 28. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 lánnyal voltam szoros kapcsolatban...2 átvágott nagyon csúnyán, belőlük nem kérek azóta sem...

másik két gimis barátnőmmel tartom a kapcsolatot, csak messze lakunk egymástól, így nehezebb...

Két igaz barátnőm az egyetemről és a gyerekkoromból van.

Ezenkívül haver, barát sok van:)

2011. márc. 28. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Sztem kialakulhatnak, csak ahhoz érett és tényleg hasonló emberek kellenek. Nekem is gimis koromban alakult ki az egyetlen nagybetűs igaz barátságom (a többiek csak haverok), mondjuk nem az osztályból, de az mondjuk itt nem lényeg. Tudom, milyen a tinidrámázás meg a naponta változtatjuk a barátainkat, néha a legkisebb apróságok miatt-féle dolog... ne csüggedj, vmikor fogsz találni vkit, aki méltó lesz arra, hogy a barátodnak nevezd :).
2011. márc. 28. 23:54
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem meg pont ott köttetnek az életre szóló barátságok.

Akkor még ez a fontos: a kapcsolatok, a barátságok, a szerelmek.

Később az embernek ezer más gondja van: lakás, önállósodás, munka, fizetés, hitel, férj, felség, gyerekek...és nem ér rá barátkozni, ill. nem is olyan nyitott már.

2012. márc. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!