Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elbizonytalanodtam, mit...

Elbizonytalanodtam, mit tennétek a helyemben? (lent)

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a párommal, itt élünk anyósoméknál. Néha úgy érzem minden milyen jó, de van, mikor annyira elbizonytalanodom, úgy érzem semmi sem olya, mint régen volt. Nincs meg aza bizonyos "tűz", a szexben sem:( Úgy érzem elmúlt aszerelem és ez már csak megszokás, ragaszkodás. Nem tudom milyen lenne nélküle, szerintem mindig azon járna asz eszem hogy hol, kivel van, de nem tudm mit csináljak. Segítőkész, minidg számíthatok rá, sokszor nagyon kedves, de pl. ma is volt egy olyan beszólása mikor az anyjával beszélgetett, és közbe szóltam, hogy Téged senki nem kérdezett! Nagyon rosszul esett, később ha megnyugszik mindig azt mondja, hogy ő nem úgy gondolta, csak idegből mondta. Nem tudom mit csináljak:(( Segítsetek dönteni!:((

20/L

2011. márc. 27. 15:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már gondolkodtam azon, hogy egy ideig külön kéne lennünk, hogy tisztán lássuk a dolgokat, de sajnos nincs hova mennem:( Szüleim elváltak, mindkettőnek van azóta maśik családja, és az egyikbe se férnék be, főleg azért, mert így is alig tudnak kitartani egyik hónapról a másikra. Párom segít az anyagiakban is sokat, nekem 2 hónapja van munkám, miatta nem mentem továbbtanulni sem, hogy hátha ha dolgozni fogok végre külön tudjunk menni, de semmi nem jön össze. Azt mondja csak azért ilyen velem, mert sok a gond, ideges, hogy mi lesz, stb. De miért pont velem ilyen? :(
2011. márc. 27. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondok mindig lesznek,sajnos ilyen az élet.De ha már most nehezen tűri a nehézségeket szerinted mi lesz ha külön mentek és ha gyereketek lesz...egyszer.Nem tudom de szereintem én lépnék mert én nem tudnék igy élni de persze ez csak az én véleményem! De nehogy azt hidd,hogy nélküle megáll az élet mert nem áll meg én ezt tapasztalatból mondom neked.Remélem sikerül jól döntened minden jót kívánok neked!!!
2011. márc. 27. 19:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!