Létezik, hogy 20 évesen kiégtem?
Figyelt kérdés
Olyan üresnek érzem magam szerelmileg. Másfél hónapja ért véget egy kapcsolatom, ahol egyikünk sem volt szerelmes a másikba, inkább csak amolyan 'ne legyünk egyedül' dolog. Most van egy srác, akivel randizgatok, tetszik, szimpatikus a gondolkodásmódja, de azt érzem, hogy sosem leszek szerelmes. Eddig 4x taliztunk. Vajon ez betudható az előző kapcsolatom utóhatásának, és el fog múlni? Vagy ez maradandó lelki sérülés? Voltatok már ilyesmi helyzetben?2011. márc. 27. 13:20
1/4 anonim válasza:
Hány kapcsolatod volt eddig? Milyen gyakran? Átszoktad gondolni a kapcsolataidat? Hagysz magadnak időt két kapcsolat között?
3/4 A kérdező kommentje:
Volt egy 3 éves kapcsolatom: 16-19 éves koromig. Ebből másfél év jó volt, másfél csak szenvedés. Aztán volt egy két hónapos, amit sajnos elég rendesen elszúrtam, pedig nagyon jó volt. Aztán volt ez a 8 hónapos, akit nem is szerettem. Átgondoltam mindent, hogy mit hol hibáztam, nem követném el még egyszer. Mégis annyira üresnek érzem magam, nagyon rossz:S
2011. márc. 27. 13:31
4/4 anonim válasza:
Akkor talán még nem heverted ki az utolsót.
Amúgy létezik, de 1. még az sem a világ vége, 2. a leírásod alapján nem úgy fest mint akit ez veszélyeztetne.
Persze kérdés, te hogyan élted meg a kapcsolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!