Akinek a testvére sokkal jobb anyagi körülmények között él, azt a gazdagabb testvér segíti anyagilag?
ma 15:38 vagyok..
Én nagyon örülök,hogy ennyire szoros a kapcsolat,bár valahol érthető is.
Anyánk alkoholista,és amikor én születtem még annyi időt volt velünk,hogy haza vitt a kórházból. Majd lelépett egy pasassal,és a 3 lányt apunál hagyta.A nővérem akkor volt 7 éves ,míg a kisebbik nővérem 6 éves..Így elég hamar fel kellett nőnie,mert ő átvette az "anya" szerepét.Apám meg sokszor három műszakban dolgozott,hogy mindenünk meglegyen..A nagyobbik nővérem "anyai" ösztöne sosem múlt el,még akkor sem amikor más saját lánya született..Még ma is állandóan vigyázz ránk,pedig már közelebb járunk a 40 évhez..Anyánk időnként megjelent,de csak azért,hogy lássuk milyen szinten be tud rúgni,és ilyenkor erőszakosan bizonyítani akarta,hogy mégiscsak az az anya..
Hát ezért ilyen szoros a kapcsolatunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!