Akinek a testvére sokkal jobb anyagi körülmények között él, azt a gazdagabb testvér segíti anyagilag?
Mi hárman vagyunk testvérek,és nagyon szoros a testvéri kapcsolatunk.A nővérem gazdag lett. Hatalmas ház,több autó,évi 3-4 külföldi nyaralás..Mindene megvan ami kell.Anyagi gondja nincs.Drága butikokban vásárol,és drága minőségi ételeket esznek.Minden hétvégén étterem.Ja és a nyaralásokon kívül évente egyszer bérelnek 2 hétre egy hajót és hajókáznak mikor melyik tengeren..Szóval gazdagok életét éli..Én is a húgom munkás emberek vagyunk.Van munkánk,van hol aludni,de minden pénzt háromszor átszámoljuk,hogy mire költsünk..A nővérem állandóan nyaggat minket,hogy ő örömmel adna pénzt,de egyikünk sem fogadja el.De sokat segít.PL: évente egyszer a nővérem befizet nekünk is egy családi nyaralásra(arra hivatkozik,hogy neki ez lett a hagyomány :) )Ha vásárolni megy akkor mindig kéri,hogy kísérjük el.Ilyenkor persze ugyanúgy nekünk is bevásárol.A kisebbik nővérem 1 éve vált el.Mivel ő sem fogadott el pénzt,a nővérem vett egy kis lakást "magának",hogy a másik nővérem ott élhessen a lányával..(bár szerintem már rég elintézte,hogy a kisebbik nővérem nevén legyen)Szóval mindig kapunk valamit tőle,és figyel arra,hogy egyikünk se legyen rossz helyzetben..Nem is engedné meg..JA! Mindhármunknak van egy gyereke.Ahogy születtek a gyerekek a nővérem onnantól nyitott egy számlát nekik,és utal át egy bizonyos összeget.Azt mondta,hogyha a gyerekek felnőttek lesznek megkapják..
Én nagyon hálás vagyok mindkét nővéremnek..Igaz a kisebbik nővérem és én sem vagyunk gazdagok,de amiben meg mi tudunk abban segítünk...PL: a kisebbik nővérem cukrász..Mindig süt ha kérjük.A beiglitől kezdve az emeletes toronytortáig..Én ötvös vagyok,és rendszeresen kérik hogy csináljak valamit az ékszerükkel,vagy csináljak egyedi ékszer nekik..Örömmel teszem...
15.38asnak
nagyon szerencsés vagy, jó hogy vannak ilyen gazdag rendes emberek is mint a nővéred:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!