Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én félek ennyire? Egyre...

Csak én félek ennyire? Egyre idegesebb vagyok. Segítség?

Figyelt kérdés

Édesanyám egyedül nevel minket. A tesóimra vigyázok heti 3x délutántól este akár fél 12ig. Gyerekek miatt nem vették vissza a munkahelyére,így új munka után kellett néznie. Ez nem volt könnyű,mivel neki nincs meg az érettségije,szakmája van amivel régen elég jó munkája volt. Sajnos most már ez a szakma nem ér semmit,így gyerekek mellett elkezdte a sulit(akkor is én vigyázok a tesókra). Jövő évben lesz meg az érettségije+nyelv vizsgája. Most ismerős által takarítói munkához jutott amivel aránylag jól is keres,DE nagyon későn ér haza,egész nap csak rohangászik a városban. Látom rajta,meg mondja is hogy kimerült. Mindenben próbálok neki segíteni. Mondanám azt hogy hagyd anyu,megyek dolgozni (16 éves vagyok)suli mellett,de azz nem lenne megoldás.

Mostanában sokat hallom azt hogy a diplomások sem találnak munkát. Félek attól,hogy jövőre sem lesz normális munkája (akár adminisztrációs). Nekünk csak ő van,se nagymama,se apuka se senki. Nem szeretném hogy ennyire kifáradjon,hogy kikészüljön (néha már sírva mondja hogy ő nem ilyen életet akart,nem gondolta hogy egyszer még felmosnia,mosogatnia kell). Szomorú ezt látni,mostanában én is sokat sírok emiatt,meg az egész helyzet miatt hogy egy ideig nem lesz semmi jövőnk. Egyre sűrűbben betegedek le,nem bírom.

Szerintetek hogy lehet kijönni ebből az egészből? Normális életet akarok,de úgy érzem nem jutunk egyről a kettőre.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2011. márc. 24. 23:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jajj,köszönöm szépen mindenkinek!!!!!:)

Nem hittem volna hogy ennyi jó ember ír ide,hisz az eddig sokszor inkább leszólták az embert,és úgymond még jobban megtaposták.

Ahogy ezeket olvastam,tényleg lett egy kis erőm,és most próbálom magam összeszedni! Jól esik amiket írtatok.

Akik mesélték hogy nekik milyen életük volt/van:

Én is nagyon büszke leszek anyura ill. magamra ha tényleg összejön neki valami normálisabb munka,amiben nem fárad el. Már így is büszke vagyok rá hogy tényleg nem lett alkoholista,nem dohányzik,nem drogozik tehát semmilyen szinten nem károsítja magát. Van hobbija is amit csinálna,de kevés ugye a szabadideje. Ill. annak is örülnék ha nekem is sikerül a középsuli,nyelvvizsgák,utána pedig a főiskola.

Ledöbbenve olvastam hogy valakinek milyen célokat sikerült megvalósítania jóformán a semmiből!

Külföld: tervezem,akár csak pár hónapra is,de kimennék dolgozni akár csak a tapasztalatszerzés szempontjából. Viszont azt most perpillanat nem tudom elképzelni hogy majd egyszer kint fogok élni s albérletet fizetni.

Még egyszer köszönöm nektek!

2011. márc. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!