Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnő soha nem lehet...

A barátnő soha nem lehet legalább annyira fontos egy férfinak mint a gyereke?

Figyelt kérdés
Szituáció: a pár 2 éve együtt él, a férfi gyereke heti 3 napot van náluk. A nőt előjegyezték egy műtétre(érrendszeri gond), már két hónapja. A gyerek beteg lett, a nő kérte, hogy addig, egy hét, ne hozza át a gyereket a férfi, mert ha elkaphat valamit és nem műtik meg. A gyereket áthozta, aki előző nap még lázas volt, utána meg köhögött folyton. Hogy lehet ennyire nem törődni a másikkal? Mindenki azt mondja, a gyerek az első, na de nincsenek kivételek? Vagy a nőnek kellett volna ezért elköltöznie addig? És a férfi nem érti mi a baj...
2011. márc. 24. 16:15
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem heti 3 alkalom, hanem 3 napot az apával, utána négyet az anyával a gyerek plusz még néha kér az anyuka még egy estét. És szerintem ne keverjük bele, ha a nőnek sajátja lenne, mert nem ez a kérdés.
2011. márc. 27. 10:20
 22/24 J.Tímea válasza:
100%
Ez a pasi egy idióta,süllyesztőbe vele. Nagycsaládos anyukaként mondhatom nem a gyerek az első,hanem be kell állítani a sorba.Mindig a jelen helyzet szerint kell rangsort felállítani.
2011. márc. 27. 14:51
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kétélű dolog. Adott egy apuka, aki nem él együtt a gyerekével, és akinek bizony beteg a gyereke. Arra nem gondoltál, hogy ez esetben szerette volna ő is ápolni? A kérdező egészséges. Azt hiszem akkor sem borult volna a világ, ha ő megy el erre a hétre, és nem az apát kéri, hogy ne vigye oda a gyerekét. Ami valljuk be azért elég necces kérés egy szülőtől. Ha tőlem kérné a párom, mert tegyük fel, hogy a nőé a gyermek, és a pasi kéri, hogy ne legyen ott a gyerek, mert nem akar tőle elkapni valami betegséget...Szerintem simán lehhurrognátok, és kuka lenne a pasi sorsa akkor is...:-)

Na erre mondják azt, hogy a nőknek semmi sem jó.

És bár én nő vagyok, nekem ugyan nem kellene olyan ember, aki ilyet kér tőlem. Sajnálom. Ez is egy vélemény.

2011. márc. 27. 23:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Ne keverjük a dolgokat. Más, ha ott lakik a gyermek, és más, ha csak alkalmanként van jelen. Ha együtt élek egy gyermekkel (és itt most lényegtelen, hogy az édes gyermekem, vagy "csak" nevelem) természetes, hogy nem költöztetem el. De ebben az esetben meg lehetett volna érteni a kérdezőt. És egy beteg gyermeket akkor sem viszek el otthonról, akármennyire is én akarom ápolni, mert az a gyermeknek nem jó.
2011. márc. 28. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!