Szerintetek hogyan reagálna a párom ha otthagynám?
Sokat gondolkozom az utóbbi időben hogy mi legyen. Én próbálok változni, hogy megfeleljek neki, de úgy érzem sosem leszek elég jó ahhoz hogy eljegyezzen. Ő is mondta, hogy még nem érzi úgy hogy ott tartanánk, pedig már együtt vagyunk több mint 4 éve, ismerhetne kívülről-belülről. Mondtam is neki, hogy már nem fogok nagy mértékben megváltozni sem pozitív irányban, sem negatív irányban. Annak ellenére hogy én folyton próbálok alkalmazkodni hozzá, úgy érzem ő egy fűszálat sem emelne meg a kapcsolatunk érdekében. Hetente több napot külföldön van, kb 2-3 napot, dolgozni. Ha itthon van képes nagyon elhanyagolni magát, rimánkodni kell neki hogy borotválkozzon már meg, vagy vegye már át a felsőjét. Szinte csak akkor borotválkozik meg ha kimegy külföldre, pedig ott elég igénytelen munkát kell végezni...Na de mindegy. Az a lényeg, hogy már semmit nem csinálunk együtt. Tényleg semmit. Nem érzem úgy hogy szeretne, pedig ő azt mondja, hogy ő szerelmes belém, és minden oké az ő részéről. Ha van pl valentin-nap vagy névnapom, vagy május 1.e akkor mindig kapok tőle szép ajándékokat, mályus kosarat is már kaptam 4et! De a sima hétköznapokban egy szelet sütire sem hívna meg, azt is mindig én erőltetem, hogy pl nyáron, egyszer én hívom meg fagyizni, egyszer meg ő engem. De szinte még a gombócok számával is elszámol, mindig tudja mennyi járna neki. Nem tudom mit tegyek... Nagyon sajnálom hogy itt tartunk, én még mindig nagyon szeretem. abba is belegondoltam már, hogy mi lenne, ha ő jelentené be hogy az ő részéről ennyi... Szerintem összetörnék. Viszont az is hangoztatta, hogy neki ideje sem lenne más nőt keresnie utánam, inkább lenne egyedül, nem kell neki senki.. vagy majd az jön úgyis magától. Nem jár bulizni, haverokkal sem szokott elmenni sehova. Mit tegyek hogy jó legyen újra a kapcsolatunk? Szakítsak? Ha szakítok vele akkor szerintetek elképzelhető hogy fölnyitja a szemét, vagy tesz valamit annak érdekében hogy visszaszerezzen? Régebben, nagyon régen, 2-3 éve, sok apróbb szakítás volt, de inkább én ezt csak úgy nevezném, hogy összevesztünk és valamelyikünk haza ment. Általában vagy én küldtem el, vagy én jöttem el. De általában az esetek 80-90%ában én hívtam fel, hogy na beszéljük meg. Szerintetek mit tegyek?
Köszönöm ha válaszoltok.
23... valamennyi vagyok, aki kérdezte, hogy mire költi a pénzt.
Nem tudom, ha valóban így lenne az nem is lenne rossz. Lehet, hogy egy szép házban és ha rendbe lenne az életetek megváltozna. De nekem akkor is eléggé úgy tűnik, hogy nem nagyon érdekled. Én ahhoz sem fűzök sok reményt, hogy valaha feleségül fog venni. Vagy ha esetleg mégis akkor mi lesz, ugyanígy viselkedik veled? Nem tudom, nekem ez így kicsit sok. Sehová sem visz el, gondolom nem is nagyon beszélgettek stb.
Valóban csak a kötelezőket teljesíti (pl. születésnap) de furcsa, hogy máskor meg semmi. Még ha nem is ilyen típus néha akkor is elönthetné az érzés, hogy szeret és együtt tölthetnétek a napot.
Na akkor meg még rosszabb... szerintem totál nem érdekli mi van veled, csak megszokásból van veled.
Ha nem kihasznál a szexért akkor szerintem alapból ilyen lusta típus. Nem tudom, de én menekülnék. Én nem akarok gyereket de még én is azt mondom, hogy ilyennel nem lehet előre tervezni. Nem hiszem, hogy nagyon lehetne rá számítani, gondolom mindent csak igérget vagy még azt sem.
Már gondolkoztam rajta hogy mit szeretek benne. Hűséges, és nagyon jó, hogy meg tudok benne bízni, nem kell attól félnem hogy elmegy csajozni... Nem jár haverokkal sem kocsmázni, nem dohányzik, nem iszik.. Azt nem mondhatom hogy kedves,azt sem hogy odafigyelő, vagy aggódó. Viszont megértő. Mindig eléri amit akar, mindig megvalósítja a terveit. Sok dologban hallgat rám, kikéri a véleményemet és nagyon sokszor hallgat is rám.
Viszont lehet hogy több olyan dolog van, ami viszont zavar benne. Sőt elképzelhet hogy több, de lehet hogy lehetne ezeken változtatni vagy nem tudom :(
Egyébként tett már olyan kijelentést, hogy igen, az az ő háza lesz, és hogy nekem milyen jó, mert egy ft-omba sem fog kerülni (de amúgy én akarok venni majd bútorokat) és hogy inkább örülnöm kéne hogy nem albérletben kellesz lakunk és csomót fizetni albérletért, és hogy épp ezért értsem meg hogy nem akar menni sehova. De még ha nem is megyünk sehova, az itthoni időt lehetne tartalmasabban is tölteni, télleg aprópénzből. Mondjuk egy pizzát venni egy héten.
egy ilyen posszanat kapcsolatban egy ilyen unalmas pasival? te jól érzed magad így???
ha fizetnének se lennék a helyedben!
ennek a fickónak egy homokzsák is elég lenne maga mellé, annak még fagyit sem kell venni...
persze, mindenkinek más a normális, és jó. de ha engem (is) kérdezel, akkor azt mondom, hogy 1 hónapot sem bírtam volna egy ilyen ember mellett, nem hogy 4 évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!