Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg felelőtlen...

Szerintetek tényleg felelőtlenség, ha én 20 éves vagyok, és a barátommal gyereket akarunk?

Figyelt kérdés
Anyuval erről eddig nem beszéltünk, csak a nagyival. Szerinte felelőtlenség lenne, mert még nagyon fiatal vagyok, elkezdte mondogatni, hogy 5-6 éve még milyen kislány voltam, meg még mindig az vagyok, nemrég még barbieztam, tudjátok szokásos dolgok:) Én mindig úgy voltam ezzel a dologgal, hogy majd ha eljön az igazi szerelmem és kellő időt töltünk együtt, akkor belevágunk. 3 éve vagyunk együtt a barátommal, Ő tavaly diplomázott zeneelméleti szakon, a haverjával alapított egy zenekart, és tök jó helyeken játszanak. Én is egyetemista vagyok, filmelméletet tanulok, talán majd egyszer rendező leszek:) Anyagi körülményeink viszonylag jók, vagyis hát pl. nem kell kifizetnem semmit albérletbe, mert van sajátom, meg dolgozom egyetem mellett egy galériában, régóta modellkedem is, 1-1 fotózásért normálisan kapok pénzt. Barátom is dolgozik, de Ő még otthon él. Szerintetek nem lenne megfelelő, ha most vállalnánk gyereket? Nagymamám azt mondja, hogy nem, de azért neki kissé más a felfogása. Szerinte még élvezzem, hogy fiatal vagyok, de egy gyerektől ugyanúgy az maradnék, meg nem hiszem, hogy el kéne zárkóznom a világtól emiatt, rengeteg tervem van az életben, a barátomnak is.
2011. márc. 23. 12:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Végre egy normális lány!!! MOstanában mindenhol arról lehet olvasni, hogy várnak a fiatalok a gyerekvállalással, szeretnének még ide-oda menni stb stb. Sokan önzőek, mert hát marha kényelmes egyedül,nem kell gondoskodni senkiről. Azt még megértem, ha valaki 20 évesen így gondolkozik,de sokan 30-asok is így gondolják. Hogy nem vágynak babára???!! Bár te még azért ráérsz pár évig. Teljesen normális, egészséges érzések amiket érzel, de 2-3 év múlva is ráérsz szülni, ha akkor is biztos leszel a kapcsolatodban ,és így érzel.
2011. márc. 23. 14:58
 22/28 anonim válasza:
21%
Nem értek egyet azokkal, akik azt írják hogy ráérsz még. Ezt úgyis ti fogjátok eldönteni. Én 20 évesen estem teherbe. Mi is 3 éve voltunk együtt és NEM BÁNTAM MEG. Nem is maradtam le semmiről. A második babámra7 évet kellett várni, de megérkezett. A kettő között nem szedtem gyóhgyszert. Sajnos ilyen nehezen estem teherbe. Te sem biztos hogy rögtön az leszel. Most sem csinálnám másként. Hajrá vállaljátok be. Sok sikert, kitartást és jó egészséget.
2011. márc. 23. 15:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

14:58 azért nagy ak ülönbség aközött, h valaki 2O évesen gyereket akar vagy még 3O évesen se. Nem a két véglet között kell dönteni, lehet a kettő között is lenni, erre bíztatjuk a kérdezőt.

Kérdező, azért szülnél neki, mert úúúgy szereted?? Innen is látszik, h rózsaszín köd van nálad. Nem ezért kell szülni, másrészt meg pár év múlva is szeretni fogod, vagy ha nem, megette a fene.

2011. márc. 23. 16:09
 24/28 anonim ***** válasza:
66%
Jaés ne olyanok mondják már meg a kérdezőnek, h vállaljon gyereket, akiknek becsúszott a baba. Nyilván az teljesen más eset. Ha ez lenne a helyzet, azt javasolnánk, h tartsa meg, de a szándékos gyártással még lehet várni bőven.
2011. márc. 23. 16:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat ,de ahogy elolvastam a barátod egy lúzer..vagyis..zenekarban játszik? Te is tudod, hogy ez nem biztos állás, vagy van munka, vagy nincs..nézd meg a Hobo-t meg ezeket. éve vagytok együtt...együtt kéne lakni egy ideig,hogy igazán kiderüljenek a dolgok. Én korainak tartom. És nem felejtsd el, amint bejelented,hogy babát vársz ki is rúghatnak rögtön. Senki nem tart el egy kismamát, senki nem akar utána fizetni.
2011. márc. 23. 17:51
 26/28 A kérdező kommentje:
Jó, igen, az lenne a legjobb, ha előbb összeköltöznénk. De azért nem kell sértegetni
2011. márc. 23. 19:11
 27/28 anonim ***** válasza:
16:10-eském! Ne akard te megmondani, hogy ki írjon választ, illetve véleményt más kérdésére. Vagy legalább olvasd végig, mielőtt reagálsz rá.
2011. márc. 24. 07:59
 28/28 anonim ***** válasza:
7:59-eske, nem mondtam meg, h ki írjon választ, csak annyit írtam, h az egy kényszerhelyzet, amiből adott esetben a válaszoló elég jól jött ki, de teljesen más, nem összehasonlítható. Ha a véleményedet írod le a KÉRDEZŐ HELYZETÉRŐL, az más.
2011. márc. 24. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!