Felelőtlenség vagy isteni ajándék? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap láttam egy műsort a tv-ben, hogy egy kaliforniai nő 8as ikreket hozott a világra a már meglévő 6 gyermeke mellé. Mind a 14 gyermeke beültetéssel fogant, az utolsó 8 pedig úgy sikerült, hogy a maradék lefagyasztott spermákat mind beültettette, lévén, hogy azok is életek... Ebben döntéshozatalban ő a legnagyobb hibás, vagy az orvos aki ezt hagyta?2011. jan. 9. 17:06
1/21 anonim válasza:
Miért hibázott? Nem tudja őket felnevelni, eltartani?
2/21 anonim válasza:
Én felelőtlenségnek tartom.
Ez már emberi butaság. Mi a bánatnak kell hat gyerek mellé egyből nyolc??? Ott fog pattogni mint a gumilabda, de betegesek is lesznek a gyerekek, ha nem fogyatékosak.
3/21 anonim válasza:
Először is: tök mindegy mennyi spermát ültet be, természetes úton is több millió kerül a méhbe aztán mégis csak 1 termékenyíti meg a petesejtet. Talán inkább 8 petesejtet ültetetett be. Mondjuk, nem tudni ezeknél a lombik programoknál, hogy sikerül, azért szoktak többet, mert nem biztos, hogy mind fejlődésnek indul.. Nyilván itt túl jól sikerült...
4/21 anonim válasza:
Hát egyszerre 8 baba... lesz pár álmatlan éjszakája szegénykének, de azért nem nevezném hibának. A genetika már csak ilyen. Nem tudhatod melyik petesejt fogan meg. A beültetésnél gondolom ugyanúgy jártak el, mint minden hasonló nőnél. Inkább gratula nekik, és Isten áldását kívánom, hogy megküzdjenek a feladattal/"áldásaikkal"! :)
5/21 anonim válasza:
Bár 6 után tuti nem kéne több... De ez az én véleményem.
6/21 anonim válasza:
Ezt én is láttam:D
Először azt hitték,hogy csak 7 lesz,aztán szüléskor mikor megszületett a 7. baba,a doki még körülnézett utoljára és akkor látta a nyolcadik babát...:)
Nehéz kérdés..én tuti nem szülnék ennyit,de ahogy látni lehetett normálisan neveli őket.Mondjuk kiderült,hogy a doki hibája,mert 5 sejtet ültetett be,a megengedett 2 helyett.Biztos jó dolga van anyáknapján:):)
19/L
7/21 A kérdező kommentje:
Mind egészséges, de se munkája, se apa aki segít még az anyja ki van rá. Nappal 6 dada vigyáz a picikre este meg 4... bár arra kíváncsi lennék, hogy ott hogy működnek ezek a segélyes dolgok, mert egy egyedül álló munkanélküli anyáról beszélünk 14 gyerköccel, és mégis minden nap van kaja, meg tiszta ruha... de ez akkor is óriási butaság. Szerintem.
2011. jan. 9. 17:28
8/21 A kérdező kommentje:
Hehe, az biztos jó lesz majd mikor talpra állnak és majd kamaszodnak a babák...:S
De legalább a szülinapokkal nem lesz gondja, könnyű megjegyezni :P
2011. jan. 9. 17:30
9/21 anonim válasza:
!z nem mostani ügy, nagyon kis súllyal születtek és "természetesen" nem volt meg az eltartásukra a fedezet, segélyből akart megélni, a testét meg tönkretette az extrém terhesség
10/21 A kérdező kommentje:
Tavalyi ügy, de mára kapott nagy média figyelmet.
2011. jan. 9. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!