Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelőtlenség vagy isteni...

Felelőtlenség vagy isteni ajándék? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap láttam egy műsort a tv-ben, hogy egy kaliforniai nő 8as ikreket hozott a világra a már meglévő 6 gyermeke mellé. Mind a 14 gyermeke beültetéssel fogant, az utolsó 8 pedig úgy sikerült, hogy a maradék lefagyasztott spermákat mind beültettette, lévén, hogy azok is életek... Ebben döntéshozatalban ő a legnagyobb hibás, vagy az orvos aki ezt hagyta?
2011. jan. 9. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az "Octomom"-ra gondolsz? Az tök rég volt.
2011. jan. 9. 17:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Függetlenül attól, hogy mennyit ültetnek be a sikeres foggantás miatt a dokinak a felét legalább el kellett volna pusztítania. Ez már orvosilag is nagy bűn
2011. jan. 9. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább azt mondanám durva. Egy sem kéne, nemhogy 14, főleg úgy, hogy nincs munkám.
2011. jan. 9. 17:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Tényleg nehéz dolog. Még 3 babával is sok a gond, nem hogy még 14-gyel. Amúgy meg isteni ajándék biztos hogy nem, hiszen nem természetesen fogant, hanem beültetéssel. De ebben keveredik már a vallás is meg sok minden más is. Nem tudom megítélni, mindenesetre én biztosan nem lennék a helyében. De ha ő ezt vállalta, ez volt az "életcélja", erre szánt időt.... Ki tudja?
2011. jan. 9. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen...majd eltartja az állam... Pfff... Én olyan 4-5 gyerektől többet nem is engednék. baromság. Lehetetlen egyforma figyelemben, szeretetben részesíteni őket.
2011. jan. 9. 18:22
 16/21 anonim válasza:
24%
Amikor egy ember/doki Istent játszik meg mondom mik történhetnek. Ismeretségi körömbe került egy család, mind a három gyermek a T. Czeiz..doktor eredményes munkájának a gyümölcse. (A harmadik kicsit bonyolultabb). A nő aluliskolázott, segélyekkel jól megtámogatott, a két gyermek kábítószerezik, munkanélküli. A harmadik valószínűleg azért lett az anyába "belevarázsolva", aki egyébként meddő, hogy az aktuális párját megtartsa. A harmadik halmozottan fogyatékosként született. Igaz bejött a számítása, mert a párja sajnálatból a gyerekre való tekintettel vele maradt.
2011. jan. 9. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Talán felelőtlenség. Ez a nő már nem is szült, inkább ipari mennyiségben termelte őket. Habár magyarországon akadna pár ezer ilyen nő, kicsit fogy a népesség.
2011. jan. 9. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, sokan meg fognak kövezni, de szerintem azért kellene valami korlátozás, hogy aki nem tudja eltartani, az ne szülhessen pl 14 gyereket. Miért nem elég hármat segélyből felnevelni? Bezzeg aki adoptálni akar, annak ezer hülye kritériumnak kell megfelelni, megfelelő anyagi keretek, lakás, családi állapot, munkahely, és még kitudja mi.. pedig ő legalább tuti gondját viselné a gyereknek..

14 gyerek szerintem még akkor is sok, ha egyébként milliomosok a szülei, hiszen egy gyerek felnevelése nem csak abból áll, hogy megszülni és enni adni neki. Nevelni kell, megismerni, időt tölteni vele, beszélgetni, kitalálni miben tehetséges, mi érdekli és arrafelé terelgetni az életét, és így tovább. Milyen kapcsolata lehet ennek a nőnek majd a gyerekeivel? Szerintem minden nap kíván nekik egy jóreggeltet és egy jóéjszakát, aztán másnap megint az elejétől.. Hát erről szól szülőnek lenni?

2011. jan. 9. 19:34
 19/21 anonim ***** válasza:
*jóreggelt
2011. jan. 9. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Tudok olyan emberről, aki valaha kutató volt és a Czeiz... dokival együtt kísérleteztek a saját gyerekén. Részleteket nem ismerek, de a gyerek meghalt. A hapi már nem kutató, eléggé becsavarodott.
2011. jan. 9. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!