Felelőtlenség vagy isteni ajándék? Mi a véleményetek?
Lehet, sokan meg fognak kövezni, de szerintem azért kellene valami korlátozás, hogy aki nem tudja eltartani, az ne szülhessen pl 14 gyereket. Miért nem elég hármat segélyből felnevelni? Bezzeg aki adoptálni akar, annak ezer hülye kritériumnak kell megfelelni, megfelelő anyagi keretek, lakás, családi állapot, munkahely, és még kitudja mi.. pedig ő legalább tuti gondját viselné a gyereknek..
14 gyerek szerintem még akkor is sok, ha egyébként milliomosok a szülei, hiszen egy gyerek felnevelése nem csak abból áll, hogy megszülni és enni adni neki. Nevelni kell, megismerni, időt tölteni vele, beszélgetni, kitalálni miben tehetséges, mi érdekli és arrafelé terelgetni az életét, és így tovább. Milyen kapcsolata lehet ennek a nőnek majd a gyerekeivel? Szerintem minden nap kíván nekik egy jóreggeltet és egy jóéjszakát, aztán másnap megint az elejétől.. Hát erről szól szülőnek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!