A férjeteket/feleségeteket/párotokat tartátok a legszebb férfinak/nőnek?
Egyszer valamilyen kérdésben felmerült a téma, és sokan azt írták, hogy az az igaz szerelem, amiben a párodat látod a legszebbnek a világon. Vélemények?
( Nem arra vagyok kiváncsi, hogy elfogadod, szereted a hibáival együtt, hanem, hogy őt látod a legszebbnek?)
Régebbi komolyabb kapcsolataimban is képes voltam reálisan nézni a párom és most is, nekem valahogy nincs ez a fajta "rózsaszín köd".
Szerettem, de tudtam, van nála helyesebb pasi is.
A mostani párom viszont, aki már a férjem, már akkor azt gondoltam, hogy sosem láttam még ilyen vonzó férfit, mikor megismertem, de még szóba sem jött párkapcsolat, csak barátok voltunk.
Az külön szerencse, hogy az én ízlésem szerint ő a legtökéletesebb férfi, de persze csak emiatt soha nem lennék vele, az számított, hogy milyenek a belső értékei.
Nem ugyanaz szépnek tartani mint látni. :)
Nem, nem tartom a legszebb férfinak, tisztában vagyok vele, hogy van sok nála helyesebb/szebb/szexibb pasi.
De igen, _látni_ én a leghelyesebb, legszexibb és legszebb pasinak látom. :)
Remélem érthető hogy értem :)
Miközben próbálom visszanyelni a sok ömlengéstől visszakívánkozó vacsorámat, megkérlek benneteket, hogy engedjétek meg, hogy egy férfi is nyilatkozzon.
Igen, mindig az a nő a legszebb, akibe szerelmes az ember fia.
Utolsónál a pont.
Ez fordítva is igaz (én nő vagyok).
Objektívan nem a világ legszebbje, szubjektívan a világ legszebbje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!