Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjeteket/feleségeteket/pár...

A férjeteket/feleségeteket/párotokat tartátok a legszebb férfinak/nőnek?

Figyelt kérdés

Egyszer valamilyen kérdésben felmerült a téma, és sokan azt írták, hogy az az igaz szerelem, amiben a párodat látod a legszebbnek a világon. Vélemények?

( Nem arra vagyok kiváncsi, hogy elfogadod, szereted a hibáival együtt, hanem, hogy őt látod a legszebbnek?)

2011. márc. 23. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Régebbi komolyabb kapcsolataimban is képes voltam reálisan nézni a párom és most is, nekem valahogy nincs ez a fajta "rózsaszín köd".

Szerettem, de tudtam, van nála helyesebb pasi is.

A mostani párom viszont, aki már a férjem, már akkor azt gondoltam, hogy sosem láttam még ilyen vonzó férfit, mikor megismertem, de még szóba sem jött párkapcsolat, csak barátok voltunk.

Az külön szerencse, hogy az én ízlésem szerint ő a legtökéletesebb férfi, de persze csak emiatt soha nem lennék vele, az számított, hogy milyenek a belső értékei.

2011. márc. 23. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
igen, igen, igen! ő a világ legjobb pasija!! (6 éve együtt) 26/nő
2011. márc. 23. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Pasira a "szép" nekem olyan furcsa kifejezés. :) De amúgy igen, a férjemet találom a legvonzóbbnak.
2011. márc. 23. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Külsőre inkább azt mondanám, aranyos és ha ránézek egyszerűen elolvadok tőle. Meghatódok, bepárásodik a szemem.
2011. márc. 23. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz szépnek tartani mint látni. :)

Nem, nem tartom a legszebb férfinak, tisztában vagyok vele, hogy van sok nála helyesebb/szebb/szexibb pasi.

De igen, _látni_ én a leghelyesebb, legszexibb és legszebb pasinak látom. :)

Remélem érthető hogy értem :)

2011. márc. 23. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Az én páromnál külsőre van sokkal de sokkal jobb férfi. De én nem a külsőbe, hanem a belsőbe szerettem bele. Számomra ő a tökéletes, jobbat nem is kívánhatnék. És az,hogy nem egy férfiisten, még előny is, így nem akarják elkapkodni a kezemből. :)
2011. márc. 23. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Miközben próbálom visszanyelni a sok ömlengéstől visszakívánkozó vacsorámat, megkérlek benneteket, hogy engedjétek meg, hogy egy férfi is nyilatkozzon.

Igen, mindig az a nő a legszebb, akibe szerelmes az ember fia.

2011. márc. 23. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont.

Ez fordítva is igaz (én nő vagyok).

Objektívan nem a világ legszebbje, szubjektívan a világ legszebbje.

2011. márc. 24. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!