Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha anyám...

Szerintetek normális ha anyám ilyet talál ki?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja együtt vagyok a barátommal.

Én 13 ő 17.

Anyum tök nyitott volt,jól viszonyul hozzá,nincs vele semmi baja,mondhatni,hogy ha nem vagyok ott akkor is elbeszélgetnek. :)

Anyum egyik nap mondta,hogy sokan mondták neki,hogy vigyen el engem nőgyógyászhoz.

Én néztem rá nagy szemekkel mire ő mondta,hogy nem azért,hogy megnézze szűz vagyok e még,meg nem kéne ott széttárt lábakkal lenni,csak gondolt a fogamzásgátlóra!

Itt néztem egy nagyot. :O

Azt mondta,hogy 13 éveseknek gyengébbet kéne én meg egyáltalán nem tartom jó ötletnek,és szerintem orvos se írna fel,meg amúgy se szeretnék meddő lenni. ://

Szerintetek?

13/L

2011. márc. 22. 16:05
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Egyébként javaslom, hogy nézd meg thirteen azaz tizenhárom című filmet, bár nem konkrétan a fogamzás problémáit feszegeti, hanem inkább 13 évesekre váró mindenféle veszélyeket.
2011. márc. 23. 13:39
 42/42 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 16:50

Gondolom te is egy 14 év körüli kis hp lehetsz a felháborodásból ítélve, na meg a gondolkodásodból. Igen négy év van köztük, de nem mindegy hogy 13-17 éves vagy 24-28 éves és folytathatnám te IDIÓTA...

2011. márc. 24. 01:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!