Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha anyám...

Szerintetek normális ha anyám ilyet talál ki?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja együtt vagyok a barátommal.

Én 13 ő 17.

Anyum tök nyitott volt,jól viszonyul hozzá,nincs vele semmi baja,mondhatni,hogy ha nem vagyok ott akkor is elbeszélgetnek. :)

Anyum egyik nap mondta,hogy sokan mondták neki,hogy vigyen el engem nőgyógyászhoz.

Én néztem rá nagy szemekkel mire ő mondta,hogy nem azért,hogy megnézze szűz vagyok e még,meg nem kéne ott széttárt lábakkal lenni,csak gondolt a fogamzásgátlóra!

Itt néztem egy nagyot. :O

Azt mondta,hogy 13 éveseknek gyengébbet kéne én meg egyáltalán nem tartom jó ötletnek,és szerintem orvos se írna fel,meg amúgy se szeretnék meddő lenni. ://

Szerintetek?

13/L

2011. márc. 22. 16:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
13%

Ki a bánatot érdekel, hogy néhány ember véleménye alapján felejtse el ezt a kapcsolatot? Csak azért, mert van köztük 4 év???

Annyira buták vagytok! Senki sem kíváncsi rátok, főleg nem a véleményetekre!

2011. márc. 22. 16:50
 22/42 anonim ***** válasza:
25%
Különben meg egy 12 éves lány már javában menstruál és garantálom nagyobb melle van, mint néhány begyepesedett idiótának itt a válaszolók közül..
2011. márc. 22. 16:51
 23/42 anonim ***** válasza:
27%
KAMU?
2011. márc. 22. 16:52
 24/42 anonim ***** válasza:
26%
Miért lenne kamu???
2011. márc. 22. 16:52
 25/42 anonim ***** válasza:
50%

"Különben meg egy 12 éves lány már javában menstruál és garantálom nagyobb melle van, mint néhány begyepesedett idiótának itt a válaszolók közül.."

Te nagyon buta vagy! Még annyit sem tudsz, hogy a lányok fejlődése ebben a korban nagyon eltérő. Igen, néhányan már javában menstruálnak, néhányan meg csak 14-15 évesen fognak. A mell növekedésével ugyanez a helyzet.

És akármit is mondasz, egy 12 éves lány még tényleg gyerek. Legalábbis ilyen szempontból. A nemi élethez nem csak testileg, hanem lelkileg is fel kell nőni, egy korai rossz élmény életre szóló traumát is okozhat.

2011. márc. 22. 17:03
 26/42 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem mondd meg anyukádnak, hogy örülsz, hogy ilyen felvilágosult, és megértő veled szemben, és ha nagyon ragaszkodik hozzá, elmész vele nőgyógyászhoz, de egyáltalán nem szeretnéd ilyen fiatalon hormonokkal bombázni a tested.

Azt ha jól láttam nem írtad, hogy van-e szex közted és a barátod közt, de ha nincs, akkor ugye felesleges is tablettát szedned.

Egyébként manapság simán lehet, hogy egy nőgyógyász felírja már a tablettát neked.

Bár olvastam, egy cikkben, hogy mi alapján írják fel ilyen fiatalon, de ki tudja, lehet hogy egyesek már ezt sem veszik figyelembe :S

[link]

Valahol az oldal közepén van.

2011. márc. 22. 17:03
 27/42 anonim ***** válasza:
32%

A lányok kb 905-a menstruál 13 éves kor előtt. Szerinted akkor??...

A kérdező meg látszólag érettebb a koránál, szóval gondolom nem csak lelkileg.

Én meg sehol sem írtam, hogy nyugodtan szexeljenek.

Viszont ismeretlenül azt se, hogy felejtse el ezt a kapcsolatot.

Akkor ki is a buta?

Annyira fogyatékos jár erre az oldalra.. Mások életéről ítélkezni.. gratulálok sok eszetek van! :D

2011. márc. 22. 17:05
 28/42 anonim ***** válasza:
51%
*90%-a
2011. márc. 22. 17:06
 29/42 anonim ***** válasza:
78%
13évesen kapcsolat, "szex", fogamzásgátló? Úristen...
2011. márc. 22. 17:11
 30/42 anonim ***** válasza:
23%

A KÉRDEZŐ NEM AKAR SZEXELNI A BARÁTJÁVAL ÉS FOGAMZÁSGÁTLÓT SE AKAR SZEDNI!

Most mit úristenezel??

2011. márc. 22. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!