Szerintetek normális ha anyám ilyet talál ki?
Már 10 hónapja együtt vagyok a barátommal.
Én 13 ő 17.
Anyum tök nyitott volt,jól viszonyul hozzá,nincs vele semmi baja,mondhatni,hogy ha nem vagyok ott akkor is elbeszélgetnek. :)
Anyum egyik nap mondta,hogy sokan mondták neki,hogy vigyen el engem nőgyógyászhoz.
Én néztem rá nagy szemekkel mire ő mondta,hogy nem azért,hogy megnézze szűz vagyok e még,meg nem kéne ott széttárt lábakkal lenni,csak gondolt a fogamzásgátlóra!
Itt néztem egy nagyot. :O
Azt mondta,hogy 13 éveseknek gyengébbet kéne én meg egyáltalán nem tartom jó ötletnek,és szerintem orvos se írna fel,meg amúgy se szeretnék meddő lenni. ://
Szerintetek?
13/L
Ki a bánatot érdekel, hogy néhány ember véleménye alapján felejtse el ezt a kapcsolatot? Csak azért, mert van köztük 4 év???
Annyira buták vagytok! Senki sem kíváncsi rátok, főleg nem a véleményetekre!
"Különben meg egy 12 éves lány már javában menstruál és garantálom nagyobb melle van, mint néhány begyepesedett idiótának itt a válaszolók közül.."
Te nagyon buta vagy! Még annyit sem tudsz, hogy a lányok fejlődése ebben a korban nagyon eltérő. Igen, néhányan már javában menstruálnak, néhányan meg csak 14-15 évesen fognak. A mell növekedésével ugyanez a helyzet.
És akármit is mondasz, egy 12 éves lány még tényleg gyerek. Legalábbis ilyen szempontból. A nemi élethez nem csak testileg, hanem lelkileg is fel kell nőni, egy korai rossz élmény életre szóló traumát is okozhat.
Szerintem mondd meg anyukádnak, hogy örülsz, hogy ilyen felvilágosult, és megértő veled szemben, és ha nagyon ragaszkodik hozzá, elmész vele nőgyógyászhoz, de egyáltalán nem szeretnéd ilyen fiatalon hormonokkal bombázni a tested.
Azt ha jól láttam nem írtad, hogy van-e szex közted és a barátod közt, de ha nincs, akkor ugye felesleges is tablettát szedned.
Egyébként manapság simán lehet, hogy egy nőgyógyász felírja már a tablettát neked.
Bár olvastam, egy cikkben, hogy mi alapján írják fel ilyen fiatalon, de ki tudja, lehet hogy egyesek már ezt sem veszik figyelembe :S
Valahol az oldal közepén van.
A lányok kb 905-a menstruál 13 éves kor előtt. Szerinted akkor??...
A kérdező meg látszólag érettebb a koránál, szóval gondolom nem csak lelkileg.
Én meg sehol sem írtam, hogy nyugodtan szexeljenek.
Viszont ismeretlenül azt se, hogy felejtse el ezt a kapcsolatot.
Akkor ki is a buta?
Annyira fogyatékos jár erre az oldalra.. Mások életéről ítélkezni.. gratulálok sok eszetek van! :D
A KÉRDEZŐ NEM AKAR SZEXELNI A BARÁTJÁVAL ÉS FOGAMZÁSGÁTLÓT SE AKAR SZEDNI!
Most mit úristenezel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!