Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha anyám...

Szerintetek normális ha anyám ilyet talál ki?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja együtt vagyok a barátommal.

Én 13 ő 17.

Anyum tök nyitott volt,jól viszonyul hozzá,nincs vele semmi baja,mondhatni,hogy ha nem vagyok ott akkor is elbeszélgetnek. :)

Anyum egyik nap mondta,hogy sokan mondták neki,hogy vigyen el engem nőgyógyászhoz.

Én néztem rá nagy szemekkel mire ő mondta,hogy nem azért,hogy megnézze szűz vagyok e még,meg nem kéne ott széttárt lábakkal lenni,csak gondolt a fogamzásgátlóra!

Itt néztem egy nagyot. :O

Azt mondta,hogy 13 éveseknek gyengébbet kéne én meg egyáltalán nem tartom jó ötletnek,és szerintem orvos se írna fel,meg amúgy se szeretnék meddő lenni. ://

Szerintetek?

13/L

2011. márc. 22. 16:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon kedves és okos leányzó vagy.

Várjatok még a szeretkezéssel, nagyon-nagyon fiatal vagy, és egyáltalán nem bizonyos, hogy úgy fogod megélni az elsőt, ahogy kellene - örömteli eseményként.

Ne szedj hormont!

Ne higgy annak, aki azzal kábít, hogy a gumival majd nem lesz olyan jó. Ha idő múltán oda juttok, gumi!

Én 25 vagyok, és nem szedek fogamzásgátlót, holott párkapcsolatban élek. És a párom sem várja el, hogy káros gyógyszerekkel tömjem magam, hanem megtaláltuk azt a megoldást, ami megfelel nekünk.

2011. márc. 22. 17:17
 32/42 anonim ***** válasza:
51%
Kedves Palm! Én sem vagyok a hormonok híve, ezért érdekelne, h milyen megoldást találtatok. Vagy ezt a gumira értetted?
2011. márc. 22. 17:47
 33/42 anonim ***** válasza:
57%
Kedves 17:17! Sajnállak,mert téged is nemsoká lefognak pontozni,mint engem :) Én is hasonlót irtam,és valaki(k) nagyon lepontoztak. Most vagyok 14%-on. Teljesen igazad van.
2011. márc. 22. 18:10
 34/42 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ott van a baj, hogy 13 évesen egy 17 éves fiúval kell járnod. Mert gondolom már szexeltek vagy ő hamarosan szexelni akar, mivel 17 évesen már mások az igények.

Anyukád csak meg akar kimélni a nem kivánatos terhességtől hiszen a tabletta a legbiztonságosabb módszer. Szerintem inkább örülj, hogy ennyire figyelmes.

2011. márc. 22. 19:17
 35/42 anonim ***** válasza:
66%

te jó ég! 13 évesen én már épp hogy menstruáltam, és eszembe nem jutott volna több egy elbénázott kis szájrapuszinál.

biztos én vagyok az öreg, meg a maradi, de ez nekem nem normális.

pedig még csak 23 vagyok.

ami biztos, hogy én nem arra fogom nevelni a gyerekemet, h 13 évesen az legyen a legnagyobb gondja, h kivel szexeljen...

2011. márc. 22. 19:32
 36/42 anonim ***** válasza:
76%
Először is, nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy szűz-e vagy , vagy sem. Másrészt meg fogamzásgátlót 16 éves kortól írnak fel... :D
2011. márc. 22. 20:01
 37/42 anonim ***** válasza:

Tyűha...:)

Szerintem örülj neki, hogy ilyen fiatalos felfogású anyukád van, de azért még ne szexelj 13 évesen. Szerintem is az a gond, hogy a fiúd 17 éves, és ez a korkülönbség kamaszkorban nagyon nagy. Ő már biztos túl van az első szexuális élményén, viszont te még jobb ha vársz 2-3 évet legalább vele.

2011. márc. 22. 20:04
 38/42 anonim ***** válasza:
A kérdező 13 éves. Ez azt jelenti, hogy ha elmennek a nőgyógyászhoz, hogy ő szexuális életet él, annak kutya kötelessé jelenteni, mert ő még gyermekkorú. Ezt ne feledd el!
2011. márc. 22. 21:07
 39/42 A kérdező kommentje:

Igen,12 éves voltam mikor összejöttünk,akkor már menstruáltam.

Nem élünk szexuális életet de petting már volt.Már megbeszéltük a barátommal,hogy ha arra kerül a sor akkor gumival védekezünk.

Szerintem is korai a fogamzásgátló szedése,viszont annyiból jól jönne,hogy talán helyreállítaná a mensim,hogy rendszeresen jöjjön meg. >.<

Én egy netes oldalon olvastam,hogy azért van annyi meddő pár mert a nő korán kezdte a fogamzásgátló tabletta szedését,16 éves korában vagy még fiatalabban.

Tisztában vagyok vele,hogy ennyi idős korban sok a 4 év.Mármint úgy,hogy 13 éves egy 17 évessel van.Mert például ha egy 24 van egy 28 évessel az tényleg más,ezt tudom. :)

A barátom még szűz,én is az vagyok.

Huh,szerintem a legtöbb kérdésre válaszoltam. :D

2011. márc. 22. 21:49
 40/42 anonim ***** válasza:
65%
A "mensid" nem azért nem állt be rendesen, mert baj van vele, amit a fogamzásgátló tudna koordinálni, hanem azért mert fiatal vagy. Nagyon szépen megkérlek, hogy ne feküdj még le a barátoddal, és ne szedjél fogamzásgátlót. Könyörgöm 13 éves vagy, 13.
2011. márc. 22. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!