Szerintetek normális ha anyám ilyet talál ki?
Már 10 hónapja együtt vagyok a barátommal.
Én 13 ő 17.
Anyum tök nyitott volt,jól viszonyul hozzá,nincs vele semmi baja,mondhatni,hogy ha nem vagyok ott akkor is elbeszélgetnek. :)
Anyum egyik nap mondta,hogy sokan mondták neki,hogy vigyen el engem nőgyógyászhoz.
Én néztem rá nagy szemekkel mire ő mondta,hogy nem azért,hogy megnézze szűz vagyok e még,meg nem kéne ott széttárt lábakkal lenni,csak gondolt a fogamzásgátlóra!
Itt néztem egy nagyot. :O
Azt mondta,hogy 13 éveseknek gyengébbet kéne én meg egyáltalán nem tartom jó ötletnek,és szerintem orvos se írna fel,meg amúgy se szeretnék meddő lenni. ://
Szerintetek?
13/L
Szia!
Nagyon kedves és okos leányzó vagy.
Várjatok még a szeretkezéssel, nagyon-nagyon fiatal vagy, és egyáltalán nem bizonyos, hogy úgy fogod megélni az elsőt, ahogy kellene - örömteli eseményként.
Ne szedj hormont!
Ne higgy annak, aki azzal kábít, hogy a gumival majd nem lesz olyan jó. Ha idő múltán oda juttok, gumi!
Én 25 vagyok, és nem szedek fogamzásgátlót, holott párkapcsolatban élek. És a párom sem várja el, hogy káros gyógyszerekkel tömjem magam, hanem megtaláltuk azt a megoldást, ami megfelel nekünk.
Szerintem ott van a baj, hogy 13 évesen egy 17 éves fiúval kell járnod. Mert gondolom már szexeltek vagy ő hamarosan szexelni akar, mivel 17 évesen már mások az igények.
Anyukád csak meg akar kimélni a nem kivánatos terhességtől hiszen a tabletta a legbiztonságosabb módszer. Szerintem inkább örülj, hogy ennyire figyelmes.
te jó ég! 13 évesen én már épp hogy menstruáltam, és eszembe nem jutott volna több egy elbénázott kis szájrapuszinál.
biztos én vagyok az öreg, meg a maradi, de ez nekem nem normális.
pedig még csak 23 vagyok.
ami biztos, hogy én nem arra fogom nevelni a gyerekemet, h 13 évesen az legyen a legnagyobb gondja, h kivel szexeljen...
Tyűha...:)
Szerintem örülj neki, hogy ilyen fiatalos felfogású anyukád van, de azért még ne szexelj 13 évesen. Szerintem is az a gond, hogy a fiúd 17 éves, és ez a korkülönbség kamaszkorban nagyon nagy. Ő már biztos túl van az első szexuális élményén, viszont te még jobb ha vársz 2-3 évet legalább vele.
Igen,12 éves voltam mikor összejöttünk,akkor már menstruáltam.
Nem élünk szexuális életet de petting már volt.Már megbeszéltük a barátommal,hogy ha arra kerül a sor akkor gumival védekezünk.
Szerintem is korai a fogamzásgátló szedése,viszont annyiból jól jönne,hogy talán helyreállítaná a mensim,hogy rendszeresen jöjjön meg. >.<
Én egy netes oldalon olvastam,hogy azért van annyi meddő pár mert a nő korán kezdte a fogamzásgátló tabletta szedését,16 éves korában vagy még fiatalabban.
Tisztában vagyok vele,hogy ennyi idős korban sok a 4 év.Mármint úgy,hogy 13 éves egy 17 évessel van.Mert például ha egy 24 van egy 28 évessel az tényleg más,ezt tudom. :)
A barátom még szűz,én is az vagyok.
Huh,szerintem a legtöbb kérdésre válaszoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!