Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért dobálózik mindenki a...

Miért dobálózik mindenki a költözéssel egy esetleges családi konfliktus esetén?

Figyelt kérdés

Itt mindenki olyan könnyen írja h költözz el otthonról, több kérdésnél is.

De ezek az emberek nem gondolnak abba bele, hogy nem ez a megoldás, mert ez lehet csak jobban elmérgesítené a helyzetet.

Miért nem gondolnak abba bele, hogy jelen pillanatban nincs munka ebbe az országba.

Én is hiába szeretnék dolgozni fősuli mellett ha nincs hol..

Én a szüleimtől azt tanultam és azt láttam h a problémákat meg kell beszélni, mert csak úgy tudunk 1-2re haladni

2011. márc. 22. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet összehasonlítani, ami 10 évvel ezelőtt volt?Nem egy évszázad telt el! Akkor is voltak bajok, akkor is volt munkanélküliség, akkor is voltak gyerek-szülő konfliktusok...
2011. márc. 24. 09:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Mert nem lehet..

Manapság diplomás emberek nem tudnak elhelyezkedni, nem hogy azok akiknek érettségijük sincs...

2011. márc. 25. 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindent lehet, csak akarni kell.

Én még egyetemre jártam, amikor már nem bírtam otthon anyukámmal. 22 évesen még mindig gyereknek kezelt, nem maradhattam ki, ha randiztam, hívogatott, hogy mikor érek már haza, leszidott, ha olyan programot csináltam, ami neki nem tetszett stb. Egyszer kértem, hogy ne tegye, erre hogy majdnem megvert, még ma is kiráz a hideg, ha rágondolok.

Elegem lett, összeköltöztem a párommal, találtam állandó diákmunkát, aztán még elhelyezkednem is sikerült, igaz, nem a szakmámban, de nem derogál. Anyuval meg azóta tök jó a kapcsolatom.

És ha ehhez méh hozzátesszük, hogy soha nem a talpraesettségemről voltam híres, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy ha nekem sikerült, másnak is menne.

2011. márc. 25. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet munkát találni érettségi nélkül is, sőt, most már annyi a diplomás, hogy lassan azokkal van tele a munkaügyi központ.Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen.Ja, hogy nem rögtön az igazgatói széket ajánlják fel 300ezres fizuval, az biztos igaz.

Én Borsodban lakom, de most is tudok legalább 5-6 állást, amire lehet mindenkinek jelentkezni.Pl:Jabil, Bosch, a Cora-ba most is kerestek takarítót /nem kell hozzá érezttségi/, Remy, Elastiko,.Aki akar pénzt keresni, az most is talál munkát.És ha van munka, akkor lehet lépni otthonról.És most is azt mondom, hogy összelehet hasonlítani a 10 évvel ezelőtti dolgokat a mostanival.

2011. márc. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!