FONTOS 25 éves vagyok a barátnőm velem él (19) amit az apja most tudott meg, aki egy idegbeteg és fenyegetőzik, zsarolja, hogy menjen haza, de ő fél és ezt meg is mondta neki, a kérdésem hogy mit tehetnek vagy tehetnek e valamit?
köszönöm a válaszokat
Én tisztában vagyok ezekkel amit írtatok csak ő fél és gondoltam több embernek jobban hisz.
Én minden levelet, beszélgetést megtartottam ha úgy alakulna a dolog.
Nem tudják hol lakunk, de ők ezzel akarják manipulálni, hogy fenyegetik, hogy tudják.
A testvére rendőr, már azzal is fenyegetőztek, vannak bizonyítékaink.
Köszönöm
köszönöm szépen a te válaszaid sokat jelentenek
az az én fejemben is megfordult, hogy most nagy a baj, de később meggondolja:/
de most is itt van mellettem és lát mindent és azt mondja nem
remélem jobb már a helyzeted és hogy itt is az lesz
köszi
Ui.: És ha tudnák hol lakunk?
A 9:50-es vagyok.
Ha ilyen bizonyítékaitok vannak, akkor elég egyértelmű a dolog, és a rendőr tesója is megütheti a bokáját, ha közbenjár az érdekében.
Az orvosi segítség meg azért is jó lehet, mert tudna adni egy szakvéleményt a lelki állapotáról is. Az még egy támpont a feljelentéshez. Ezek alapján akár távoltartási végzést is lehet kérni, és ha azt is megszegi, még komolyabb büntetésre számíthat.
Szóval szerintem irány a yard. Nem lesz könnyű menet, de egy kis kitartás, és menni fog. Addig is vigyázz a barátnődre.
köszönjük szépen a segítséget
vigyázunk egymásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!