Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ember sztetek el tud...

Két ember sztetek el tud lenni havi 44000 Ftból? Hogy?

Figyelt kérdés

Csak pár hónapig kéne és úgy h albit nem kell fizetni viszont minden mást igen! Gázt vizet ilyesmit is... sztetek lehetséges? És hogyan? :D

(Bocs ha rossz kategóriába tettem csak ez nemtom hova illene és gondoltam itt elfér :D Meg am is családtagokról van szó :D)

17/F

2011. márc. 21. 19:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%

de miért is neked kell ezen 17 évesen gondolkodnod???!!!

hol vannak a szüleid?

2011. márc. 21. 22:14
 32/41 A kérdező kommentje:

Tényleg ez tök jó ötlet a suliban is lehet tölteni. Köszi! :D

A szüleim még itt vannak csak ahogy töltöm a 18at lépek le :D

2011. márc. 21. 22:21
 33/41 anonim ***** válasza:
82%
hát ennyi pénzből én nem lépkednék sehová, előbb legyen melód esetleg utána, gyerek vagy még nem tudod mi az megélni a saját lábadon
2011. márc. 21. 23:28
 34/41 anonim ***** válasza:
77%
én a havi 95ezres fizumból albérletbe nem merek elköltözni:O
2011. márc. 22. 00:05
 35/41 anonim válasza:
77%

szia

mi is voltunk igy es szerintem jovo honaptol futeni nem kell!!:) mi most se futunk !a kaja az krumplis teszta szokott lenni-vajas teszta-turos teszta-vajas kenyer- bundas kenyer-rizs-ezeket szoktuk enni ha nincs penz!:)szerintem eltudsz lenni 44ezerrel!:) vagj bele es ne aggodj!:)kibirod par honapig!!

2011. márc. 22. 01:31
 36/41 A kérdező kommentje:
van melóm :O
2011. márc. 22. 17:10
 37/41 anonim ***** válasza:
Simán. Mióta az egekbe ment a svájci frank árfolyama és munkanélküli vagyok, nekünk kb. 30 ezer marad kajára. Ez simán elég, ha főztök otthon, és sok zöldséget esztek. Mondjuk mi alapból vegetáriánusok vagyunk, az sokkal olcsóbb. Közlekedésre nem költünk, a BKV-n mindig potyázunk. A maradék 14 ezer forintotokból szerintem kijön a maradék rezsi, mivel most már jó idő van és nem kell fűteni. Ha nem sok villanyt használtok, az 3-4000, a vizet is ki lehet hozni kb. 4000-ből ha gyorsan zuhanyoztok, vízmelegítésre+főzésre a gáz kb. 2-3000. Ha van közös költség, az még beteheti a kaput. Bár kajára szerintem 30-nál kevesebb is elég, mert mi még így is elég sokszor veszünk olyan dolgokat, ami nem kéne. Kajavásárlásnál figyeljetek az összeválogatásra, hogy mindenféle vitamint és ásványi anyagot tartalmazzon, amit nem vesztek. Tehát pl. szalámit megvenni tök fölösleges pénzkidobás, mert abban semmi nincs, hulladék az egész, helyette vegyetek a reggelihez pl. egy kaukázusi kefírt + barna kenyeret (a tescoban 160 Ft-ért lehet kapni 100%-os rozskenyeret) + almát (szintén lehet nagy tételben nagyon olcsón vásárolni) ez így sokkal táplálóbb és sokkal több egészséges tápanyag van benne mintha pl. ennél fehér zsömlét szalámival és majonézzel. Főzésre a hüvelyeseket ajánlom (lencse, sárgaborsó, bab), mert az is nagyon olcsó, rengeteg tápláló anyag, vitamin és fehérje van benne, és sokáig elég.
2011. márc. 24. 14:43
 38/41 anonim ***** válasza:
53%
Hát akik azt állitják,hogy ők "SIMÁN" kijönnek,sőt még ettől kevesebből is,az elfelejtik elmondani,hogy szó szerint éheznek.És ne mondjátok,hogy nem ,mert az nem létezik.Igy tehát a sima kifejezés,már nem helytálló.
2011. márc. 24. 15:00
 39/41 anonim ***** válasza:
31%
pff te hülye vagy... 44Eft még egy főnek is kevés. Én nem jöttem ki annyiból pedig a rezsi benne sem volt...
2011. márc. 24. 15:50
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nincs kocsink nekem is elég heti 7000 Ft kajabevásárlásra, mivel annál többet nem is tudok hazacipelni. Ebben mindig van 1-2 kg hús, 1-2 kg gyümölcs, 10 tojás, 1-2 kenyér, tejtermék (2 tej, 1 sajt, 4 joghurt, 1 tejföl, 1 rama), tészták, liszt, élesztő. Olajat, mirelit borsót, répát nem veszek minden héten. És elég egész hétre. Pl. 2 nap lencsefőzelék fasírttal, 1 nap sajtos spagetti, 1 nap borsó leves, lángos, 1 nap előző borsóleves újra, palacsinta, hétvégén lehet pörkölt vagy rántott hús 1 kg húsból tésztával és ez is elég két napra. Közben reggeli, vacsi: kenyér, májkrém, virsli, káposztasalátával, káposztás tészta, bundás kenyér, lekváros kenyér. Néha sütök kalácsot, fánkot, ezek olcsók.
2011. márc. 24. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!