Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ember sztetek el tud...

Két ember sztetek el tud lenni havi 44000 Ftból? Hogy?

Figyelt kérdés

Csak pár hónapig kéne és úgy h albit nem kell fizetni viszont minden mást igen! Gázt vizet ilyesmit is... sztetek lehetséges? És hogyan? :D

(Bocs ha rossz kategóriába tettem csak ez nemtom hova illene és gondoltam itt elfér :D Meg am is családtagokról van szó :D)

17/F

2011. márc. 21. 19:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha gázzal fűtötök, őszintén szólva nem hiszem. :( Bár most vége a fűtési szezonnak, talán el tudtok vegetálni, de tényleg szinte szó szerint kenyéren meg vízen.
2011. márc. 21. 20:24
 12/41 anonim ***** válasza:
86%
bárhogy alakul sok sikert hozzá
2011. márc. 21. 20:25
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Kajába rengeteg főzelék, és tészta ételek.Ezek olcsók. Nem irígyellek benneteket, de hát ma sokan vannak így.
2011. márc. 21. 20:29
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon nehezen. Félek hogy hónap végén, nem lesz mit ennetek.
2011. márc. 21. 20:30
 15/41 poiu ***** válasza:
46%
Ha kettőtöknek 44k van, akkor egyikőtök sem dolgozik. Sokkal egyszerűbb egy kis pénzt keresni, mint beosztani havi 44kFt-ot.
2011. márc. 21. 20:31
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg! Gondolom tanulsz. Addig a pár hónapig nincs lehetőséged valami diákmunkára? Jó tudom, tanulás mellett nem könnyű, de ha csak pár hónapról van szó...
2011. márc. 21. 20:34
 17/41 A kérdező kommentje:
De igen, én melózok. Am most még nem aktuális a kérdés csak jövő hónaptól és kb addig ameddig tart a suli utána már tudnék 8 órában melózni.
2011. márc. 21. 20:34
 18/41 A kérdező kommentje:
Igazából nemtom h működik ez az egész azért kérdeztem meg h előre fel tudjak készülni :D Ha lehet
2011. márc. 21. 20:36
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi 35ből voltunk el, úgy, hogy abból 8e a bérletem volt. Nehéz volt, nem élveztük és most hiába élünk többől (2 hónapja), nem tudtunk azóta félretenni, mert most cseréljük le/vesszük meg a fontos, de nem léfontosságú dolgokat.

Hogyan: napi max. 2 étkezés a lehető legolcsóbb kajákból, lavorban mosdás, sok-sok pulcsiban voltunk a lakásban, mert nem volt valami meleg (16-fok ott ahol legtöbbet voltunk 10fok a többi részen). Betanultam a boltok kínálatát, hogy melyik áru, hol a legolcsóbb, ha kellett akkor utaztam pluszban fél-1 órát, hogy olcsóbban vegyem meg.

Kaja: farhát, szív, belsőségek

a legolcsóbb kifőtt tészta, annyi tejföllel, hogy csak épp tudja mi az (vagy hagyni minimális vizet a tésztán, pluszban megsózni kicsit a már kész tésztát, és úgy rátenni a tejfölt, kicsit többnek tűnik a tejföl, plusz a só miatt lesz valami íze kevés tejföllel is), vagy kis tejben préselt fokhagymát megfőzni, mehet bele egy húsleves kocka (vagy egy olcsó zacskóslevesből a por), akár egy kevés póréhagyma és kész az öntet

sárgahüvelyű zöldbab leves (jelenleg 380ft 1 kiló a tescoban, fél kilóból bőven megvan 1 kajálás 2 főre)

margarinos kenyér, bár már a kenyér is drága

liszt + minimális tojás + fűszer + zsemlemorzsa és kisütni

krumplis ételek (bár mostmár az is drágább)

kombózni a krumplit a tésztával = krumplistészta (1 fej vöröshagyma, pár szem főtt krumpli, tészta)

65ft-ért (lehet azóta kicsit több) van zacskós leves tescoban (lidlben is van de ott már rég vettem, nem tudom mennyivel drágább), tésza is van hozzá minden, csak melegvíz kell hozzá

zöldborsó se drága, megpárolni és kész (most épp azt eszek bár utálom)

tisztálkodó/mosószerek: keveset kell használni, azt is a lehető legolcsóbból, ideális esetben azt is akciósan véve

mosogatószert a lidlben veszek, zöldalmás 1l 300ft és az nem a legolcsóbb, tusfürdőt dm-ben saját márkásat vettem anno, azóta nem tudom mennyit emelkedett az ára

nincs tv-nk, netet fizetünk (sulihoz, munkakereséshez több haszna van), szgépen nézünk filmet, alacsony fogyasztású szgépünk van

kb. ez jut hirtelen eszembe

2011. márc. 21. 20:37
 20/41 anonim válasza:
0%
44ezer Ft? :D 150-ből nehezen lehet..
2011. márc. 21. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!