Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ember sztetek el tud...

Két ember sztetek el tud lenni havi 44000 Ftból? Hogy?

Figyelt kérdés

Csak pár hónapig kéne és úgy h albit nem kell fizetni viszont minden mást igen! Gázt vizet ilyesmit is... sztetek lehetséges? És hogyan? :D

(Bocs ha rossz kategóriába tettem csak ez nemtom hova illene és gondoltam itt elfér :D Meg am is családtagokról van szó :D)

17/F

2011. márc. 21. 19:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
91%
ez az ország szégyene hogy a kaján kell spórolni
2011. márc. 21. 20:39
 22/41 A kérdező kommentje:
20:37 köszi szépen! meg a többieknek is persze :D ha vki tud még vmit ahogy lehetne spórolni vagy vmi tippet írjon pls
2011. márc. 21. 20:44
 23/41 anonim válasza:
9%
fű+zsiroskenyér, felér majd egy hamburgerrel ;)
2011. márc. 21. 20:51
 24/41 anonim ***** válasza:
80%
Jézus Mária !Annyira rossz ezeket olvasni.Lelkiismeret furdalásom van mert nap mint nap egy csomó kaját kidobok mert minden nap húst-hússal eszünk melegben vagyuk és még jut hóbortokra is, ruhára,játékra.De ezeket olvasva Istenem annyira rossz belegondolni hogy nem egy nem kettő ember fekszik le ma is éhesen,fázva.Van 2 gyerekünk egy 8 hós meg egy 4 éves és hálát adok az istennek amim van.Idáig szégyelltem a 45 nm-es 1 szobás lakásunkat mostmár ezek után nem fogom:(
2011. márc. 21. 20:55
 25/41 A kérdező kommentje:
jajj nem kell engem sajnálni az hiányzik :D
2011. márc. 21. 20:59
 26/41 anonim ***** válasza:
77%
Bocs de nem téged sajnállak hanem igazából a 20:37-est.
2011. márc. 21. 21:08
 27/41 A kérdező kommentje:
Ja jó! Őt sajnálhatod :D
2011. márc. 21. 21:10
 28/41 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem el lehet. De a rezsit kell leredukálnotok nagyon, hogy mardjun kb 20-25 ezer kajapénz abból már ki lehet jönni. Ha barátnőd a másik ember fürödjetek együtt és fogjátok fel a vizet azzal öntsétek le a wc-t, vagy mosogassatok el vele. Már egész jó idő van, a fűtést hagyjátok öltözzetek fel inkább.

Villanyon meg úgy, hogy nem használtok számítógépet, telefont is (a fogtok használni) munkahelyen suliban töltsetek, tv-t mértékkel, plusz ne legyen drága előfizetésetek. Éjszakára minden dugót húzzatok ki és minél késöbb gyujtsatok villanyt.

Tisztálkodásra elég néhány szappan egy tubus fogkrém. Akár wc papírt is hozhattok el plázából ilyesmi helyekről, addig arra se kell költeni.

Kajából: kenyér, tészta, margarin, krumpli, rizs, egy nagy sajt és olcsóbb szalámik. Csapvizet igyatok. Főzzetek nagy adagokat, többször főzeléket, olcsóbb leveseket. Gyümölcsnek alma, vagy ami akciós. Ne járjatok drága kisboltokba inkább a nagyáruházak akcióit nézzétek. Nem tudom, hogy vidéken laktok-e, mert ha Budapesten akkor gondolom bérletre is kell, ez már megnehezíti a dolgokat.

2011. márc. 21. 21:24
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

Engem sem kell (20:37-es), van akinek rosszabb, vagy mondjuk az egész életét így éli le.

Most párom talált munkát, így már minimálbérből vagyunk el, így van pénz a gyógyszereimre/megfelelő kajára, ideális esetben visszajutok egészséges állapotba, akkor tudok suli mellett dolgozni, akkor lesz félretett pénzünk, vagyis közelebb tudunk kerülni Pesthez és nem kell napi 4 órát utazásra elcseszni, akkor tudok pihenni -> jobban leszek több munka/jobb átlag -> több pénz stb.

Csak teljesülne már végre az első feltétel :)

2011. márc. 21. 21:27
 30/41 anonim ***** válasza:
77%
a lehető legkevesebb víz, gáz, és áramhasználat mellett. olcsó kajával talán. 16l
2011. márc. 21. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!