Miért bántanak és beszélnek rólam az emberek csúfolva? 40 éves emberek mint az oviban. A másik meg visszamondja, hogy én milyen fura vagyok magambazárkozo ez még haggyán de hogy kezdek szétfolyni és vastag a combom. Ez alkati adottság a comb
Rögtön leszögezem, hogy magyar vagyok.
Van bennem Lengyel nemesi vér, Német vasas, meg még ki tudja mi minden? A vöröses haj, a szeplős arc, a fehér, leégésre hajlamos bőr, meg a testalkat alapján leginkább Viking. :D
Szóval ebben az országban ilyenek a "színtiszta" magyarok, mindenki keverék, és ez szerintem nem baj, hanem kifejezetten jó.
Az egyszerű válasz a kérdésre pedig az, hogy azért foglalkoznak VELED, mert MAGUKKAL nem mernek.
Aki állandóan mással, másokkal foglalkozik, annak tapasztalatom szerint legtöbbször van valami olyan baja SAJÁT MAGÁVAL, amivel nem mer szembenézni, ezért kényszeresen és folyamatosan eltereli arról a gondolatait. Mi lenne erre alkalmasabb, mintha más személyekkel foglalkozik állandóan, pletykál, intrikál, játszmázik?
Ui.: Megyek is és foglalkozom egy kicsit SAJÁT MAGAMMAL. :D
Na azért ne szállj el, ilyen normális szerénynek szeretünk, akit vigasztalni lehet.
Egy hónapja láttam a fogorvosnál egy nagyon szép nőt, azt hiszem szemeztünk is, elég faros volt és a combban is erős, de simán el tudtam volna képzelni egy ilyen nőt magam mellé. Aki pedig szidta volna, azt a medence vize alá nyomtam volna, hogy magához térjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!