Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek kevésbé házisárkány?

Hogy legyek kevésbé házisárkány?

Figyelt kérdés

Elég akaratos önfejű voltam világ életemben,ráadásul anyám úgy nevelt hogy a nő dönt mindenben,max ezt szépen kell beadagolni a pasinak:D

Párommal 4 éve együtt vagyunk,együtt is lakunk egy ideje,és egyre jobban nem fogom magam vissza.

Egy része pozitív,mert leszoktattam a cigiről,rászoktattam a házimunkára,és meló mellett nagyonjó eredményei vannak egyetemen neki is.

De negatív része több van,túl sokszor szólok rá,túl sokszor mondok neki nemszép dolgokat,és túl sokszor teszem próbára a türelmét.

Úgy néz ki már megszokta,nagyrészt tudja is kezelni a dolgokat (hozzámbújik,és mondja hogy szeret és csituljak,vagy csak átmegy a másik szobába mig lenyugszok,vagy mondja hogy tudja hogy nem gondolom komolyan),de akkor sem jó így.

Próbálom tűrtőztetni magam,nem szólni mindenért,de azt meg látni messziről rajtam,olyankor rákérdez hogy mi bajom,és akkor megint ugyanott vagyok

2011. márc. 21. 15:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha jobban odafigyeltél volna, rájöttél volna, hogy egyáltalán nem a rendmániáról van szó. Látom, a fő mondanivaló nem jött le. De nekem tényleg mindegy, dirigálj csak neki, a férfiak azt NAGYON szeretik. Neveld csak át, ha másra nem jó, akkor lesz egy gyereked.
2011. márc. 24. 20:26
 22/25 A kérdező kommentje:

pedig te csak arról irtál:)

rákérdeztem egyébként hogy mi a véleménye erről az egészről,és érdekeset mondott

nem zavarja az hogy irányitgatom,irányit ő eleget melóhelyen,itthon egy részét élvezi,hogynem kell döntenie...nah puff...

a házsártosságom pedig betudja szeszélynek...

én is irányitok melóhelyen embereket,de ez nem akadályoz abban h itthon is:D

2011. márc. 24. 20:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a probléma? Idejössz azzal, hogy nem tudod magad türtőztetni, most meg azt mondod, minden rendben van. Ha ő szeret puhap*cs lenni, te meg szeretsz felette anyáskodni, akkor titeket egymásnak teremtett az ég.
2011. márc. 24. 20:55
 24/25 A kérdező kommentje:

ez friss történés,eddig azt hittem rettentően zavarja csak nem mondja,annyira szeret

de hogy kedves 66%-os,hogy te milyen arrogáns hülye vagy,azt elmondani nem lehet:)

2011. márc. 24. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok arrogáns? Ki akarja kettőnk közül irányítani a párját?

Részemről téma lezárva, nálad nagyobb hülyékkel is találkoztam már, innentől kezdve nem érdekel.

2011. márc. 24. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!