Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami baj van velem, hogy...

Valami baj van velem, hogy nem érdekelnek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
Akárhonnan nézem, a legkisebb mértékben sem érdekelnek az olyan dolgok, hogy vallás, politika, világgazdaság és az ilyen 'hazafias' dolgok, stb. Ebből következik, hogy pl nem szavazok meg ilyenek (teszem hozzá, hogy nem is sir a szám aztán, még mielőtt valaki betámadna) mert egyszerüen még a legalapvetőbb politikai dolgokat sem vagyok képes felfogni mert annyira nem érdekel. Viszont körülöttem mindenkit érdekel legalább egy része a felsoroltaknak így hát eszembe jut, hogy akkor biztos velem van a baj. No de mi? Nem érzem hogy valami baj lenne velem, de sokan leszólnak, vagy látom, hogy másokat szólnak le akik hasonlóak hozzám...
2011. márc. 20. 22:07
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Hát én arról hogy a gyerekeket nem érdekli meg hogy senkit sem érdekel, más tudnék mondasni... Én beléptem a középiskolába 14 évesen és egy kisméretű felnőttekből álló társadalomba csöppentem ahol bizony vérre menő politikai, gazdasági viták folytak a testnevelés és a matekdolgozat közötti nagyszünetben. És ez azóta sem változik. Bár lehet nem minden iskola ilyen de az én környezetem kőkeményen politizál.
2011. márc. 21. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!