500 ezer éhező gyerek? Ez valami kamu?
Ez nem kamu ez az igazság sajnos.
Az Én gyerekkoromat is vehetném alapul, mert sokszor elöfordult, hogy már szédültem annyira éhes voltam. Egyszerüen nem volt hó végén kenyérre és kész.
Mára eljutottam oda, hogy Én segítek másokon ahogy csak tudok. A hétköznapokban nem is gondolna erre az ember, mert nem látja, csak néha néha gondolja egy két családról, akik olyan elesettnek néznek ki, hogy na itt gond van.
Az ország keleti részében a leg rosszabb a helyzet, ott sok szegény családot láttam, beszéltem velük és bizony csoda hogy élnek. A gyerekek kenyéren, zsíron, margarinon, párizsin és paradicsomon kívül mást nem nagyon ismernek. Sokan azt sem tudják milyen íze van a húsnak, nem ettek banánt vagy kivit, úgyhogy megdöbbentö.
Ukrajnában mikor jártam a magyar lakta területen, gyakorlatilag sokkot kaptam akkora a szegénység.
Tehát nagyon is jó lenne, ha csak egy marketingfogás lenne, de nem az!
Az állam ott sz@rik az egészbe ahol tud, pedig ha a8-as audik helyett passatokkal járnának, akkor sok sok gyerek jutna folyamatosan ételhez.
De ugye magyarország vezetése sosem fog eljutni arra a szintre, hogy legalább a gyerekeknek segítsen, mert nem lát túl a saját zsebén.
ezeknek gondolom nagy része kisebbségi. ők azok, akiknek nem az az első, hogy kaját vegyenek a gyereknek, hanem inkább elisszák, elgépezik.
aki ennyire csóró, az kap a suliban ingyen ebédet, uzsonnát. nem azt mondom, hogy luxuskaja, de azért úgy van összeállítva, hogy az alapvető tápanyagok benne vannak. és mint tudjuk, a cigányoknak nem az iskolába járás az első, így a kajáról is lecsúsznak.
ismerek én is szegényebb sorsú családokat, de mégis telik nekik ételre, mert be tudják osztani a pénzt, és abból a kevésből is igyekeznek minden nap kaját tenni az asztalra.
féligazság. még ha nem is kamu...
Már miért volna marketingfogás?
Már nincs segély csak ha szocpolitilag kapálod a templomkertet cigánkőcsönre.
Úgyhogy inkább koplalnak.
Az éhező gyerek túlzás. Aki 3-18 között van,kötelezően benne van egy közrendszerben,ahol óvodás-kisiskolás korában ingyenes étkezésre jogosult ha az anyagi helyzet tényleg olyan borzasztó,és az után is igényelheti az 50%os kedvezményt a szülő.
A VVs számra ne küldjön senki semmit. Ne tudjátok meg milyen pénzmosás folyik az alapítványokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!