Miért néznek ránk furán? Most lesz babánk is. Azt hiszik, züllött fiatalok vagyunk?
Szerintem fizikailag nem vagy fiatal gyereket szülni és dicséretes, hogy felnőtt fejjel álltok hozzá a pároddal és hajlandóak vagytok szülőkké válni.
Én 25 évesen szültem, de kb 20-nak néztem ki és engem is megbámultak, sőt egyszer egy néni meg is állított babakocsi tolgatás közben, hogy nyugtassam meg (mintha lenne köze hozzá) hogy a tesómat tolom. Mire én: 26 éves vagyok és a sajátom. Nem hitte el :-P
Egy gyűrű mondjuk sokat segít...
Szia!
Ne törődj velük! Irigyek:) Keveseknek adatik meg, hogy korán megteremtődnek azok a körülmények, hogy jöhessen egy baba. Ti szeretitek egymást, szerencsére a szülők is tudnak segíteni, folytathatod majd a sulit..minden kalappol:)
Sok boldogságot!
L/19
Hjaj te!
És még mennyien fognak megnézni :)
Én is egyetem mellett, halasztással vagyok most itthon picurkával! Van lakásunk, páromnak munkája stb. stb.
Én 20 éves vagyok, de mindig idősebbnek néztem ki koromnál, ugyhogy olyan 25-nek szoktak nézni. Tehát így jaj hova fajul a mai fiatalság zagyvaságot nem kapom meg.
Viszont van egy nagyon nagy hibám :D
IGÉNYES vagyok, ezt nem úgy kell érteni, hogy sorakoznak rajtam a márkák, műköröm stb. sőt távol áll ez tőlem. De az, hogy eleve hosszú szőke göndör hajam van, és ápolt, meg van rajtam egy leheletnyi smink, hogy az éjszakai ügyelet után ne lássák a megviselt szemeim + még imádom a színeket (öltözködés..) Hááát... Mekaptam már sétáltatás közben a magamét. Azt figyeltem meg, hogy két rétege van az anyukáknak. Az igényes ápolt, életvidám, mosolygós anyukák. És a nem törödök magammal, életunt, megfásultak. Nah utóbbiakból szerintem több van,és ők szoktak beszólogatni, de ez csak magán megfigyelés. Viszont előbbiekkel, meg öröm találkozni :)
Meg amugy is sok embert itélnek el először kinézetre, de ha már beszélgetsz majd a jövőben velük játszótéren stb. szerintem változnak a vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!